Δραματικές εξελίξεις: Δεν ήταν στη βάρκα τα αγνοούμενα κοριτσάκια

Εκδόθηκε Amber Alert – Αγωνιώδεις εκκλήσεις από τους γονείς

Διαστάσεις πραγματικού θρίλερ προσλαμβάνει το θέμα με τις 9χρονες δίδυμες που αγνοούνται μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Τα δύο κοριτσάκια βρίσκονταν μαζί με τον παππού και την γιαγιά τους, οι οποίοι επίσης δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

Οι γονείς της Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου απευθύνθηκαν αμέσως σε νοσοκομεία, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική, χωρίς αποτέλεσμα.

Λίγες ώρες αργότερα, νόμιζαν πως αναγνώρισαν τα παιδιά σε πλάνα του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA από το λιμάνι της Ραφήνας, όπου μεταφέρονταν με ιδιωτικά πλοία και πλωτά του Λιμενικού διασωθέντες που είχαν καταφύγει σε παραλίες στο Μάτι.

Μιλώντας στην κάμερα Αθηναικής ιστοσελίδας και την Ευδοκία Μύτιλη, ο πατέρας των κοριτσιών δήλωσε ότι είναι κατά 99,9% σίγουρος ότι τα παιδιά του είναι αυτά που έχει καταγράψει κάμερα μέσα σε σκάφος που διέσωσε κόσμο από τη θαλάσσια περιοχή της ανατολικής Αττικής.

Ωστόσο, έπειτα από ένα πραγματικό θρίλερ, αποδείχτηκε πως τα κοριτσάκια στο βίντεο δεν ήταν οι 9χρονες δίδυμες που αγνοούνται.

Ο άνδρας που εμφανίζεται στα πλάνα να κάθεται δίπλα στα κοριτσάκια επικοινώνησε με την Αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι τα δύο παιδιά είναι δικά του.

Εκτίμησε, μάλιστα, πως ο πατέρας των 9χρονων κοριτσιών, μέσα στην αγωνία του, ίσως να έχει μπερδευτεί.

Παρά τις προσπάθειες των γονιών και των Αρχών, τα κοριτσάκια δεν έχουν εντοπιστεί.

Ο κ. Φιλιππόπουλος απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές ενώ ευχήθηκε κανείς γονιός να μην ζήσει αυτό που περνάει τώρα ο ίδιος και η σύζυγός του.

Ήδη έχει εκδοθεί Amber Alert και καλούνται όσοι γνωρίζουν οτιδήποτε για τα δύο κοριτσάκια να επικοινωνήσουν άμεσα με την Αστυνομία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.