Διοικητής του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών Μόριας:Κάποιοι ξεφτίλες από τις ΜΚΟ κοιτάνε να οικονομήσουν και όχι να βοηθήσουν

Με μία μοναδική ανάρτηση στο ατομικό του προφίλ στο Facebook, ο Διοικητής του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών Μόριας Γιάννης Μπαλπακάκης εξέφρασε την αγανάκτηση και την οργή του.

Στην ανάρτηση αναφέρει ο κ. Μπαλπακάκης:

«Στη Λέσβο τις τελευταίες 10 μέρες έβρεχε πάρα πολύ. Πλημμύρες, ζημιές, δρόμοι ποτάμια κλπ. Μερικοί όμως αχρείοι είπαν να το εκμεταλλευτούν. Πήγαν στη Μόρια σε παρακείμενο οικόπεδο που μένουν κάποιες οικογένειες προσφύγων, έβαλαν τα μικρά παιδιά να βγάλουν τα παπούτσια τους και να περπατάνε ξυπόλητα στα νερά. Βρε ξεφτίλες αυτή είναι η αλληλεγγύη σας και η βοήθεια σας ? Προχωρήστε σε αυτή τη παραπληροφόρηση για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα σας και θα τα πούμε. Δυστυχώς για σας υπάρχουν μάρτυρες για τις αλήτικες ενέργειες σας.»

Μετά από επικοινωνία με το Lesvosnews ο κ. Μπαλπακάκης εξήγησε ότι το μήνυμά του αυτό αναφέρεται σε κάποια μέλη ΜΚΟ.

«Κάποιοι «αλληλέγγυοι» βγάζουν φωτογραφίες με ψεύτικα γεγονότα και τις στέλνουν σε διάφορες οργανώσεις για να δείξουν ότι υπάρχει πρόβλημα και να τους χρηματοδοτήσουν. Αυτό είναι μεγίστου μεγέθους αλητεία. Δεν λέω ότι δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα αλλά αυτές οι πράξεις καταδεικνύουν το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στη Λέσβο με κάποιες ΜΚΟ οι οποίες δεν βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν αλλά για να οικονομήσουν» μας είπε ο κ. Μπαλπακάκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.