ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όλοι οι ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.. ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ !

Διάβασα με μεγάλη προσοχή τις εξαγγελίες του υποψηφίου Δημάρχου της ΛΑΣ και μου άναψαν τα λαμπάκια !

Δέν μπορείτε κύριε ΜΑΡΚΟ να κατηγορείτε όλους τους δημοτικούς Συνδυασμούς Ρατσιστές, Ξενοφοβικούς και Φασίστες!

Αλλά μάθατε πλέον να πιπιλάτε την καραμέλα και να αναμασάτε τις τσιχλόφουσκες επειδή δέν έχετε να προβάλετε και να αναδείξετε κάποιο αξιόλογο και υλοποιήσιμο Πρόγραμμα!

Μόνο με τα λόγια θέλετε να κτίζετε ΑΝΩΓΕΙΑ και ΚΑΤΩΓΙΑ !

Δέν είναι δυνατόν όποιος έχει διαφορετικό λόγο και, απόψεις να τον λέτε Χρυσαυγίτη, Φασίστα, Ρατσιστή και Ξενοφοβικό !

Δεν μπορεί η πλειοψηφία των υποψηφίων δημάρχων και, δημοτικών Συμβούλων να είναι όλα αυτά που τους χαρακτηρίζετε στην ανάρτηση του Γιάννη Στεβή !

Και σας ρωτώ αν πάρω παράδειγμα τον εαυτόν μου που μού χαρακτηρίζεις τα τολμηρά κείμενα μου Ρατσιστικά ξενοφοβικά και φασιστικά ενώ όλη η Χίος γνωρίζει από το 2015 στο Νεκροταφείο του Μυρσυνιδίου πρωτοστατούσα με άρθρα μου με τηλεοπτικές εμφανίσεις και όποια άλλη βοήθεια μπορούσα με τις λιγοστές οικονομικές δυνάμεις που είχα και έχω !

Υπάρχει και ο διαφορετικός Δημοκρατικός λόγος και διάλογος χωρίς κομματικές παρωπίδες και με εμπάθεια έναντι των αντιπάλων σας όπως τους βλέπετε εσείς ! Και σας ρωτώ γιατί το κόμμα σου, το κόμμα των λαϊκών στρωμάτων ψήφισε ΠΑΡΟΝ στις 120 δόσεις και τις ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ για τα χρέη των πολιτών μικροεπαγγελματιών, βιοτεχνών, ελεύθερων επαγγελματιών και γενικώς σε όλους όσους καταποντίστηκαν με τα μνημόνια και την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών που μαστίζει την κοινωνία μας και που πολλοί από αυτούς είναι και μέλη του κόμματος σου και κινδυνεύουν να βγάλουν οι τράπεζες το σπίτι τους στο σφυρί;

Αλλά έχετε μάθει να βγάζετε την ουρά έξω από τα σκέλια και να κατηγορείτε μονίμως τους πάντες και τα πάντα επειδή είστε ανεπαρκείς και δεν μπορείτε ποτέ να ξεφύγετε από τα χαμηλά εκλογικά ποσοστά που σας κατατάσσει ο Ελληνικός Λαός!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ και μην ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ τους άλλους επειδή δεν έχετε κάτι καλύτερο να επιδείξετε να προβάλετε και να πείσετε τους Έλληνες Ψηφοφόρους!

Έχετε μείνει παγκοσμίως το μοναδικό κομμουνιστικό κόμμα ! Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο όταν ακόμη και η μαμά ΜΟΣΧΑ το έχει προ πολλών ετών απεμπολήσει!

Σταματήστε να κατηγορείτε τους πάντες όταν έχουν διαφορετική άποψη από την δίκη σας!

Σας εύχομαι Καλή επιτυχία και φροντίστε να αλλάξετε τακτική και μυαλά!

Χίος 23 Μαΐου 2019

Λευτέρης Πυκνής

(Μαλλιάς) Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.