Δήμος Χίου: Δεκαήμερο Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων

Εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, ο Δήμος Χίου  διοργανώνει τις ημερομηνίες 21 – 31 Δεκεμβρίου, δεκαήμερο εορταστικών εκδηλώσεων, στην Κεντρική πλατεία της Χίου.
Κατά τη διάρκεια αυτού του δεκαημέρου θα υλοποιηθούν δράσεις και events από τοπικούς φορείς και συλλόγους, προσφέροντας ψυχαγωγία στην τοπική κοινωνία της Χίου καθώς και στους επισκέπτες του νησιού για την περίοδο των Χριστουγέννων.
Σε αυτό το πλαίσιο, καλούνται οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της αγροδιατροφής  αλλά και της εστίασης, να συμβάλουν στο εορταστικό κλίμα, προσφέροντας κεράσματα στους επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου χωριού, προβάλλοντας παράλληλα τις επιχειρήσεις τους.
Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα Χριστουγεννιάτικα events  να επικοινωνήσουν με την κ. Ειρήνη Κατιμερτζή (Δήμος Χίου) στο τηλ. 2271350873 – 863, email: press@chios.gov.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.