Δήλωση του Κώστα Τρομπούκη για τις ψευδείς ειδήσεις και κατηγορίες που διαρρέει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εις βάρος του

«Επειδή πολλά αναληθή και συκοφαντικά κυκλοφόρησαν στα Μ.Μ.Ε. (σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα των προσκείμενων στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) σχετικά με τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή 14/6/2019 κατά τη διάρκεια ελέγχου στο ιατρείο μου από τον επιθεωρητή του Σ.Ε.Π.Ε. Δημ. Φραγκομίχαλο, θέλω να δηλώσω με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο:

  • Στην επιχείρηση μου εργάζονται εκτός από μένα, τέσσερα (4) άτομα και δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ ανασφάλιστος και αδήλωτος εργαζόμενος.

  • Κατά το γενόμενο έλεγχο, στο χώρο εργαζόταν μια γραμματέας εντός του ωραρίου της και μία καθαρίστρια με εργόσημο.

 

  • Με έκπληξη μου διαπίστωσα ότι ο επιθεωρητής γνώριζε και το ωράριο της γραμματέως και δεν ζήτησε πίνακα προσωπικού.

 

  • Για δε την καθαρίστρια συμφώνησε στα πλαίσια της προθεσμίας που δίδει ο νόμος, να προσκομίσω τα δικαιολογητικά της την Τρίτη 18/06/2019.

 

  • Παρόλα αυτά ο ίδιος και ο Ειδικός Γραμματέας Σ.Ε.Π.Ε. προέβησαν την επόμενη μέρα Σάββατο 15/06/2019 σε μηνυτήριο αναφορά και δημοσιοποίηση ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων μέσω Δελτίου Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Τα συμπεράσματα είναι αυτονόητα.

Η πολιτική μου δραστηριότητα και η έντονη συμμετοχή μου στην προσπάθεια αλλαγής της στρεβλής κατάστασης που ζει ο τόπος μας την τελευταία τετραετία με την κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι η προφανής αιτία στοχοποίησής μου.  Η μέθοδος της συκοφαντίας είναι γνωστή τακτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Δεν πτοούμαι γιατί απλούστατα δεν έχω τίποτε να κρύψω. Έχω ήδη προσφύγει στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.