Δέσμευση Νότη Μηταράκη| Βασική μου προτεραιότητα για την επομένη των εκλογών η ανακαίνιση του Τελωνείου Χίου

Τις τελευταίες ημέρες κατέφθασαν στο νησί μας περίπου 4.500 Τούρκοι επισκέπτες για να περάσουν της διακοπές του Μπαϊραμιού.
Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την Τουρκία αυτές τις ημέρες, έφερε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μπάχαλο στο Τελωνείο της Χίου. Ο βουλευτής Χίου της Ν.Δ. Νότης Μηταράκης, βρέθηκε στο Τελωνείο της Χίου, και για ακόμη μια φορά διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που δημιουργούνται με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία χιλιάδων επισκεπτών από την Τουρκία. Με δήλωσή του δεσμεύεται ότι θα αποτελέσει βασική του προτεραιότητα το Τελωνείο της Χίου μετά τις εκλογές.
Αναλυτικά, ανέφερε τα εξής:

«Δεν γίνεται από τη μία, να ”κόπτεται” η κυβέρνηση για τον τουρισμό, και από την άλλη, το Τελωνείο Χίου παραμένει ένα ακατάλληλο και ανεπαρκές κτήριο. Η κυβερνητική στάση, εδώ και τέσσερα χρόνια συνιστά καθαρή υποκρισία.
Έρχονται χιλιάδες επισκέπτες από την Τουρκία στην περίοδο του Μπαϊραμιού και τελικά ταλαιπωρούνται. Κάποια στιγμή πολύ φοβάμαι ότι θα απλά θα αναζητήσουν άλλο μέρος για τις διακοπές τους.
Έχω φέρει το ζήτημα του Τελωνείου πολλές φορές στη Βουλή. Και με την ερώτησή μου προς εννιά υπουργούς για τις δέκα υποδομές στη Χίο που λιμνάζουν, και πρόσφατα ρωτώντας για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του κτηρίου. Όλοι φαίνεται να στέκονται σε γραφειοκρατικά εμπόδια ή διαφορετικές ερμηνείες των νόμων και κανείς δεν προχωρά επιτέλους στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης.
Το κτήριο του Τελωνείου είναι μια από τις βασικές μου προτεραιότητες και δέσμευση για την επομένη των εκλογών».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.