Γκολ και… καλό ποδαρικό στο Nations League ψάχνει η Εθνική

Ώρα έναρξης και για την Εθνική μας ομάδα στο Nations League που δημιούργησε η UEFA, με τη «γαλανόλευκη» να κάνει την πρώτη της σέντρα στο νέο τουρνουά, απόψε (21:45, CosmoteSport HD/Epsilon) στο Ταλίν απέναντι στην Εσθονία.

Ο Μίχαελ Σκίμπε ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου της αποψινής αναμέτρησης πως περιμένει γκολ από τους ποδοσφαιριστές του και πως έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ζημιά στους Εσθονούς, έτσι ώστε να πάρουν αυτό που θέλουν από την πρεμιέρα του στη διοργάνωση και τη LeagueC όπου συμμετέχει η Εθνική μας.

Για να πετύχει το στόχο του ο Σκίμπε, φέρεται πως έχει καταρτίσει τα πλάνα του με τον Καρνέζη κάτω απ’ τα δοκάρια, τους Τοροσίδη, Σωκράτη, Μανωλά και Λυκογιάννη στα μετόπισθεν, τον Ζέκα σχεδόν σίγουρα στα χαφ και ενδεχομένως τον Μπουχαλάκη δίπλα του, μπροστά τους τον Φορτούνη, τον οποίο θα πλαισιώσουν στις πλευρές τους Δώνη και Μάνταλο, ενώ μπροστά θα παίξει ο Μήτρογλου.

Η «γαλανόλευκη» ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Nations League με δύο εκτός έδρας ματς, αφού και την προσεχή Τρίτη θα φιλοξενηθεί από την Ουγγαρία. Στο γκρουπ που συμμετέχει, βρίσκεται επίσης και η Φινλανδία, αφού είναι όμιλος με τέσσερις ομάδες.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.