Γιορτές των παιδικών σταθμὠν “Γλυκό μου μανταρίνι” & “Νερομπογιές και Νότες”

Μόλις λάλησε ο τζίτζικας και σήμανε καλοκαιράκι!!

Μετά από έναν βροχερό αλλά και παραγωγικό χειμώνα με παιδαγωγικές δραστηριότητες, παιχνίδι, κέφι, στοργή και φροντίδα οι παιδικοί σταθμοί της ΔΗ.ΚΕ.Χ  θα πραγματοποιήσουν την καλοκαιρινή γιορτή τους.

Έμπειρες και καταξιωμένες Νηπιαγωγοί και Βρεφονηπιοκόμοι προσέφεραν την δημιουργική τους γνώση όλη την  σχολική χρονιά σε   ζεστούς, φιλόξενους χώρους ώστε τα παιδιά να περάσουν ευχάριστα, δημιουργικά  και να αποκομίσουν σ΄ αυτή την τρυφερή ηλικία  ευχάριστα βιώματα και γλυκές αναμνήσεις που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους την ζωή.

Τώρα όλη αυτή η προσπάθεια που αναδεικνύει το  παιδαγωγικό  αποτέλεσμα γίνεται γιορτή χαράς. Το ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ  ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ανοίγει την αυλαία την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 18.30 στο ΟΜΗΡΕΙΟ, και μας καλεί να γνωρίσουμε τον ιδανικό κόσμο όπως τον ονειρεύονται τα βρέφη και τα νήπια. «ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ» είναι το θέμα της γιορτής που ταυτόχρονα περνά και μηνύματα ισότητας και αδελφοσύνης.

Την σκυτάλη παίρνει την επόμενη μέρα Σάββατο  15 Ιουνίου και ώρα 7 μμ στο ΟΜΗΡΕΙΟ ο Βρεφονηπιακός Σταθμός ΝΕΡΟΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΤΕΣ για γιορτή με τίτλο «ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» δίνοντας το ερέθισμα από τις μικρές ηλικίες της περιβαλλοντικής συνείδησης  και το έναυσμα της συλλογικής συμμετοχής.

Σας περιμένουμε όλους να  γιορτάσουμε μαζί!!!

Περισσότερα  για ΝΕΡΟΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΤΕΣ https://dikex.gr/nerompogies-amp-notes/

Περισσότερα για ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ https://dikex.gr/glyko-moy-mantarini/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.