ΓΙΑ τον ΣΤΑΥΡΟ στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ !!! Στήν ώρα του βλαστήμησε και ψυχικό μην κανείς!!!

Όταν τα παλιά χρόνια ήθελαν να εκφραστούν άμεσα για κάτι παράλογο και έπρεπε νά επέμβουν άμεσα χρησιμοποιούσαν την αναφερόμενη παροιμία για να μην βλαστημήσουν!

Αυτό συμβαίνει με μένα σήμερα που τα έχω πάρει στο κρανίο με τους καρεκλοκένταυρους της Αστυνομίας της Δικαιοσύνης και κάθε αρμοδίου κυβερνητικού παράγοντα σχετικώς με την τοποθέτηση του Σταυρού στην Μυτιλήνη από μια ομάδα πιστών Χριστιανών διότι το θεώρησαν αδικία κάποιοι ξεροκέφαλοι να ξυλώσουν τον ξύλινο σταυρό που προϋπήρχε!

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ενώ οι αρχές γενικώς χαρίζονται στούς κουκουλοφόρους τους μπαχαλάκηδες και στον Ρουβίκωνα και κάνουν τους Κινέζους και τα στραβά μάτια στην περίπτωση στην τοποθέτηση νέου σταυρού που κατασκευάστηκε στη Χίο συνελήφθησαν και παραπέμπονται σε δίκη για να μήν προσβάλουν τους μουσουλμάνους μετανάστες που κατακλύζουν τα νησιά μας!

Και ακούω στα ΜΜΕ από κυβερνητικούς βουλευτές να καυτηριάζουν και να κατηγορούν την ενέργεια της τοποθέτησης του σταυρού!

Δεν είμαι θρησκόληπτος αλλά Χριστιανός Ορθόδοξος και πιστεύω στην Παναγιά και τον Χρηστό!

Ο Σταυρός είναι το σύμβολο της Χριστιανοσύνης!

Δεν μπορεί ο κάθε βολεμένος άπιστος καρεκλοκένταυρος να μας επιβάλει να γίνουμε όλοι σαν τα μούτρα τους που συχένομαι και να τούς φτύσω στα μούτρα τους!

Οι Έλληνες το ενενήντα επτά της εκατον ειμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και δεν μπορούν οι τυχοδιώκτες της πολιτικής νομενκλατούρας να μας επιβάλουν τις άναρχο εξτρεμιστικές τους απόψεις για να κάθονται στο σβέρκο μας! Έφθασε η ώρα τους ήρθε το τέλος τους για να απολογηθούν στους ´Ελληνες Χριστιανούς!

Αυτά τα λίγα για σήμερα και θα επανέλθω δρυμήτερος!

Χίος, 4 Μαρτίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
(Μαλλιάς )Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.