Για ποιους πρόσφυγες κύριοι της ΑΔΕΔΥ; Μήπως υπάρχουν;

Ο πρόεδρος παντός καιρού και όλων των αριστερόστροφων συνδικαλιστικών και πολιτικών οργανώσεων ΚΚΕ ΠΑΜΕ ΛΑΣ ΑΔΕΔΥ ΟΛΜΕ ΕΛΜΕ κ.λ.π εξαγγέλλει όπως λέει το δημοσίευμα: Κάλεσμα για Παναιγιακή κινητοποίηση από την ΑΔΕΔΥ ενάντια στα κλειστά κέντρα για προσφυγές και μετανάστες που εξήγγειλε η κυβέρνηση προτάσσοντας την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και ζητώντας τον απεγκλωβισμό τους από τα νησιά και την χώρα και την απομόνωση των ρατσιστικών φωνών, καλεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου Παναιγιακή κινητοποίηση.

Αλήθεια τις οργανώσεις των άλλων νησιών τις ρώτησες; Εκ των προτέρων σου λέγω ότι θα είναι και πάλι τρεις κι ο κούκος ! Αλλά ας σοβαρευτούμε και να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Για ποιους πρόσφυγες πολέμου μιλάμε; Όλοι γνωρίζουμε ότι πρόσφυγες από την Συρία με οικογένειες και παιδιά δεν έρχονται πλέον. Αυτοί που μας έρχονται είναι κατάμαυροι από την Αφρική τις χώρες της Ανατολίας ακόμη και της κεντρικής Αμερικής. Ολόκληρο το Ισλάμ φανατισμένο μουσουλμανικό εισβάλει στην Χίο και γενικώς τα νησιά και στην Ελλάδα. Και καθόμαστε τώρα και λέμε για πρόσφυγες και πράσινα άλογα. Δεν βλέπετε; Αν και είστε όλοι μορφωμένοι άνθρωποι της εκπαίδευσης ότι κάτι δεν πάει καλά διεθνώς και προσπαθεί αυτή η λεγόμενη παγκοσμιοποίηση να καταλάβουν χώρες της Ευρώπης για ισλαμοποίηση και αλλοιώσεις του λευκού πληθυσμού και να μας κάνουν όλους μιγάδες ; Δεν βλέπετε τα σχέδια του Σουλτάνου για το Αιγαίο; Βέβαια για να κόπτεστε με τόση μεγάλη επιμονή δείχνοντας απαράμιλλο ζήλο και ενδιαφέρον ίσως κρύβεται στο πίσω μέρος του μυαλού σας κάποιου είδους συμφέροντα ή βολεμένων αριστερόστροφων συνδικαλιστών ή πολιτικά οφέλη ή και ακόμη Οικονομικά.

Μας γράφετε ένα κείμενο σκέτο μανιφέστο της Αριστερόστροφης κουλτούρας σας και των ιδεολογικών σας θέσεων. Δυστυχώς για εσάς, ευτυχώς για την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων είστε μια μικρή πολύ μικρή μειοψηφία παγκοσμίως. Καθαρά και ξάστερα σου λέω ότι μόνο με κλειστά κέντρα θα σταματήσει η εισβολή στα νησιά μας και θα γίνει αντίμετρο της αθρόας εισροής παράνομων αλλοδαπών μεταναστών .(κοινώς λαθρομετανάστες ) Και να γνωρίζετε όλοι εσείς οι Αριστερόστροφοι κουλτουριάρηδες ότι τους πραγματικούς πρόσφυγες πολέμου και ειδικότερα από την Συρία με οικογένειες και παιδιά και θα τους δεχόμαστε και θα τους περιθαλπούμε αρκεί να σέβονται το κράτος, τους νόμους τα ήθη και τα έθιμα μας και να μην μας δημιουργούν με εγκληματικές ενέργειες και πράξεις ληστείες τραπεζών κλοπές καταστημάτων και επιχειρήσεων και των Ελληνικών οικογενειών . Οι φωνές και η αγανάκτηση των πολιτών είναι τεράστια και όλοι μαζί λέμε ως εδώ και μη παρέκει . Τέρμα το Ξεφραγο Αμπέλι της ανομίας και της εγκληματικότητας ! Όποιος έρχεται παράνομα και δεν είναι πρόσφυγας πολέμου απελαύνεται άμεσα και μέχρι να γίνει η διαδικασία θα είναι έγκλειστος . Και σταματήστε πια τήν τσιχλόφουσκα Φασισμός ρατσισμός ξενοφοβικός ! Γιατί ο μεγαλύτερος Φασισμός είναι ο Αριστερόστροφος !

Καλό απόγευμα!

Και καλό Σαββατοκύριακο!

Χίος 22 Νοεμβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.