Γιατί δεν…”πιάνει” το χρώμα στις διαγραμμίσεις στον δρόμο προς Καρδάμυλα;

 

Κάθε φορά ο ίδιος ¨νταλκάς¨. Πότε στις παραλιακές οδούς πότε στις Περιφερειακές. “Γιατί δεν μπορούμε να έχουμε ορατές και διακριτές διαβάσεις πεζών και διαγραμμίσεις;”

Δε φταίει το χρώμα; Τότε ποιός φταίει;

Θέλω να αναφερθώ σε ένα θέμα που προέκυψε πριν από λίγες ημέρες, στον Περιφερειακό Χίου – Καρδαμύλων. Πραγματικά, απορώ με τις υπηρεσίες, οι οποίες είναι αρμόδιες για τις διαγραμμίσεις στους δρόμους. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, τα χρώματα που βάζουν, δεν αντέχουν ούτε 24 ώρες! Είναι δυνατόν σε μια “Ευρωπαϊκή” πόλη του 2019 να μην μπορούμε να έχουμε ορατές και διακριτές διαβάσεις πεζών και διαγραμμίσεις? Η διάβαση που αναφέρομαι, είναι στο δρόμο Βορειοδυτικά προς τα Καρδάμυλα.

Στην πρώτη φωτογραφία έχει “βαφτεί” το πρώτο μισό του βέλους. Στη δεύτερη φώτο βλέπουμε πραγματικά “τελειωμένη” την ανάθεση του έργου, διαφορά στο βάψιμο τριών ημερών.

Δεν φτάνει όμως το ξεθώριασμα των διαγραμμίσεων, έχουμε και τα απρόοπτα των διερχόμενων οδηγών, που προσπαθούν να μην πατήσουν έστω και λίγο τις διαγραμμίσεις τις οποίες καταστρέφουν τα οχήματα τους, αφού τροποποιούν το χρώμα του οχήματος και το κάνουν τρικολόρ.

 

Τα συμπεράσματα, δικά σας.

Φιλικά – Παντελής Κυδώνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.