Γιάννης Πίττας| “Δεν θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό Μουτζούρη”

Δεν θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό Μουτζούρη, ο πρώην Βουλευτής Χίου της Ν.Δ. Γιάννης Πίττας, που σύμφωνα με δήλωση του οι λόγοι αποχώρησής του είναι αποκλειστικά πολιτικοί.

Συγκεκριμένα ο πρώην Βουλευτής Χίου της Ν.Δ. Γιάννης Πίττας σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Ευχόμαστε καλή τύχη στις εκλογές στον κ. Κώστα Μουτζούρη ο οποίος αξιόλογος μεν άνθρωπος και επιστήμονας, αλλά πολιτικά ανεπαρκής, όπως αποδείχτηκε, αιρετός και επικεφαλής συνδυασμού. Τη δε σύζυγό του, Δήμητρα, που κρύβεται πίσω από την ποταπή συκοφαντική ανακοίνωση του Συνδυασμού σε βάρος μας, αλλά και πίσω από ένα σωρό παραπολιτικές κινήσεις, υβρεολόγια και απειλές κατά ανθυποψηφίων, τα οποία κουραστήκαμε να βλέπουμε και να ακούμε και αποκλειστικά υπεύθυνη για το ρήγμα στον συνδυασμό την παραδίδουμε στις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου. Παράλληλα της ευχόμαστε να έχει καλύτερη τύχη από τον σύζυγό της στις επόμενες εκλογές ως υποψήφια περιφερειάρχης, αφού ήδη εξέφρασε την επιθυμία της να ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στη Χίο!».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.