Βράβευσαν τον καπ. Παναγιώτη Τσάκο στη τελετή αποφοίτησης σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου

Την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 στις 8 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου για πρώτη φορά Τελετή Αποφοίτησης και Επίδοσης Πτυχίων-Διπλωμάτων στους σπουδαστές του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.  Για τη σημαντική του συνεισφορά στην ελληνική ναυτιλία και στους Χιώτες ναυτικούς τιμήθηκε από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Χίου, ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος.


Οι 32 απόφοιτοι της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου έλαβαν τις ευχές όλων για καλές και γαλήνιες θάλασσες με την ελπίδα να συνεχίσουν να αναζητούν τη γνώση πάνω στο αντικείμενο τους.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, δόθηκαν έπαινοι και χρηματικά έπαθλα από ναυτιλιακές εταιρείες.
Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος εμφανώς συγκινημένος παρέλαβε την τιμητική διάκριση και στο λόγο του δεν δίστασε να αναφερθεί για μια ακόμα φορά στον αφελληνισμό της Εμπορικής Ναυτιλίας, ενώ απευθυνόμενος στους σπουδαστές της ΑΕΝ Μηχανικών ο Καρδαμυλίτης καπ. Παναγιώτης, τους συμβούλεψε να μην σταματήσουν ποτέ να μαθαίνουν, λέγοντας τους χαρακτηριστικά «Η εκπαίδευση και η γνώση είναι δύναμη! Καλή δύναμη και καλά ταξίδια».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.