Βομβιστική ενέργεια στον ΣΚΑΪ ….ΑΙΣΧΟΣ καί ΝΤΡΟΠΗ !!!

Δυστυχώς οι τελευταίες καθημερινές διχαστικές εξαγγελίες από Κυβερνητικά στόματα εξάπτουν την φαντασία και προκαλούν σε εγκάθετα ανδρείκελα να προβαίνουν σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες!!!
Όταν ακούν από επίσημα κυβερνητικά χείλη για Κοτζαμάνηδες πού μόνο όσοι είναι γύρω στα εβδομήντα θυμούνται πραγματικά γεγονότα και όχι τις αμπελοφιλοσοφίες τού κάθε ανεύθυνου καρεκλοκένταυροι πού σπέρνει ζιζάνια  και προσπαθούν να συσπειρώσουν το διαλυμένο ασκέρι τους! Να γνωρίζουν ότι θα θερίσουν θύελλες ξευτιλήσματος!!!
Είμαι πιστεύω άνθρωπος με κοινό μυαλό και αντιλαμβάνομαι καθημερινά από τις εξαγγελίες των διαφόρων υπευθύνων συνυπεύθυνων πού τραβάνε και πού το πάνε οι διάφοροι πολιτικοί για να καρπωθούν πολιτικά οφέλη εν όψει των επερχόμενων πολυάριθμων εκλογών!
Δυστυχώς έχει φθάσει ή Πατρίδα μας καθημερινά να ζει τον εμφύλιο και τον διχασμό των Δεκεμβριανών τής μεταπολεμικής περιόδου,τού 1945 !
Είναι πλέον καιρός να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι ή πλειοψηφία τών Ελλήνων καταλαβαίνει πλέον τα τεράστια πολιτικά παιχνίδια πού παίζονται και μάλιστα στις πλάτες μας!
Συμπαρίσταμαι με όλο το είναι μου σε όλες τις φίλες και φίλους εργαζόμενους στό ΣΚΑΪ  πού είναι ένας σταθμός πού μόνιμα ακούω και βλέπω εδώ και πολλά χρόνια και θα συνεχίσω να ακούω γιατί Νοιώθω σαν το σπίτι μου!
     Φιλαράκια, Αδέλφια μην τρομάζετε με τούς ποταμούς τής κοινωνίας!
          ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ  τούς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ !!!
              ´Από τήν Ακριτική Χίο Λευτέρης Πυκνής

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.