«Βοήθησε κι εσύ»…. ξανά!!!

Ένα χρόνο μετά ανάβουν ξανά οι ψησταριές του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου «Ίωνες» για το «Σουβλάκι Party” που διοργανώνουν την Παρασκευή 5 Οκτώβρη στις 19.00 στην πλατεία Βουνακίου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικό σχήμα που θα παίξει παραδοσιακή μουσική, με το Σταμάτη Πούπαλο στο Βιολί, τον Απόστολο Πούπαλο στο μπουζούκι, τη Σοφία Χατζαθανάση στο τραγούδι, το Γιώργο Βενέτη στο σαντούρι, τον Πέτρο Γιαγκουδάκη στα κρουστά και τον Μιχάλη Λιαδή στην κιθάρα.

Θα χορέψουν για μας και θα στηρίξουν την προσπάθεια, τα παιδικά τμήματα παραδοσιακών χορών του Φάρου Βαρβασίου, της ΠΕΚΕΒ και του Γ. ΒΟΥΡΟΥ και βέβαια το Χορευτικό Τμήμα των ΙΩΝΩΝ.

«Βοήθησε κι εσύ να τρέξουν οι τροχοί» λέμε ξανά και  στόχος παραμένει η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά μικρού λεωφορείου που θα μεταφέρει τους αθλητές και τις αθλήτριες  στο Φαφαλίειο και στο Κολυμβητήριο, προκειμένου να συνεχίσουν και φέτος τις προπονήσεις τους.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το όνειρο των παιδιών πραγματικότητα!

Για το συγκεκριμένο σκοπό έχει ανοίξει λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα για όσους επιθυμούν να στηρίξουν περαιτέρω την προσπάθεια αυτή:

GR 8601104900000049048021288

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.