ΒΙΑΛ: Μετανάστες ακρωτηριάστηκαν κάνοντας χρήση εκρηκτικών υλών

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αργά το βράδυ της Παρασκευής στο ΚΥΤ της Χίου δυο μετανάστες τραυματίστηκαν και ακρωτηριάστηκαν στα χέρια μετά από χρήση εκρηκτικών υλών. Αυτή τη στιγμή μετά από χειρουργική επέμβαση νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Χίου.

Τα ερωτήματα που τίθενται μετά την εξαιρετικά σοβαρή αυτή είδηση είναι τα εξής:

Για ποιο λόγο οι μετανάστες είχαν στη κατοχή τους εκρηκτικές ύλες;  Εκρηκτικά που χρησιμοποιούνται σε νταμάρια;

Ποιος τους τα προμήθευσε; Από που τα εφοδιάστηκαν; Για ποιον σκοπό προοριζόταν να χρησιμοποιηθούν;

Πριν λίγες ημέρες με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος στις δικαστικές φυλακές της Χίου ο 48χρονος από το  Χαλκειός, που πυροβόλησε με την καραμπίνα του και τραυμάτισε δύο Σύρους που βρισκόταν παράνομα μέσα στο θερμοκήπιό του, για να σώσει την περιουσία του και την οικογένειά του.
Το Μεγάλο Σάββατο μετανάστες έκαψαν αυτοκίνητα, καντίνα, οικίσκους και σκηνές. Σήμερα γίνεται γνωστή η είδηση χρήσης εκρηκτικών υλών.

Η Δικαιοσύνη τώρα που είναι; Μόνο στα αδικήματα των Ελλήνων παρεμβαίνει; Ποιος θα βάλει τέλος σε όλη αυτή την τραγωδία;

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “ΒΙΑΛ: Μετανάστες ακρωτηριάστηκαν κάνοντας χρήση εκρηκτικών υλών”

  1. ww

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ …ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ…. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ .. …..ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ….ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ …Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Α ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΒΑΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΛΕΟΝ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΒΑΛΕΤΑΙ …ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ….ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ —ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ— ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ….Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙΣ ΤΗΣ…… ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ….

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.