ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ: ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία στέφθηκε η διήμερη αποστολή τμήματος της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου για φιλικούς αγώνες στη Λέσβο.

Η πολυμελής χιώτικη αποστολή αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου από το λιμάνι της Χίου. Αποτελούμενη από τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Μανώλη Χατζηλάμπρου, 4 συνοδούς και πολυμελή τμήματα των ομάδων παμπαίδων και παγκορασίδων του Βούρειου.

Στη Μυτιλήνη οι ομάδες του ΒΑΟΛ Χίου έδωσαν 4 φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Mυτιλήνη Sport Club του κόουτς Καρίμβαλη αλλά και του πρώην δικού μας Γιάννη Ζεστού, παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα.

5

Ο κόουτς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική πρόοδο των αθλητών και των αθλητριών του, ενώ και οι λιλιπούτειοι καλαθοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία μιας αποστολής εκτός Χίου αλλά και αγώνων σε ένα άλλο νησί.

4

Μοναδικές υπήρξαν οι εμπειρίες και στις …παράλληλες δράσεις της χιώτικης αποστολής καθώς με το κέφι, τη ζωντάνια και την ενέργειά τους οι αθλητές του Βούρειου έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο γειτονικό νησί.

6

Οι ομάδες του ΒΑΟΛ επέστρεψαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στο λιμάνι της Χίου το βράδυ της Κυριακής, με τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των αθλητών του ΒΑΟΛ Χίου, παρά την κούραση του ταξιδιού.. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της Ακαδημίας μας για την οργάνωση της αποστολής και φυσικά πολλά μπράβο σε κόουτς και αθλητές για την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασαν στο Κλειστό της Μυτιλήνης.

3

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τις ναυτιλιακές εταιρείες Hellenic Seaways και Βlue Star Ferries για την έκπτωση που μας παρείχαν, καθώς και το Μytilini Sports Club για τη φιλοξενία.

2

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.