ΑΣΕΠ| Νέες προσλήψεις στο Νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας Πυργίου

Στην πρόσληψη προσωπικού προχωρά ο ΑΣΕΠ σε φορείς του υπουργείου Υγείας σε όλη τη χώρα. Στη Χίο συγκεκριμένα θα προσληφθούν 9 άτομα στο Νοσοκομείο Χίου και 1 άτομο στο Κ.Υ. Πυργίου σύμφωνα με την προκήρυξη 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 7/28-3-2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση 1.116 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Ειδικότερα στο Νοσοκομείο Χίου προκηρύσσονται οι παρακάτω θέσεις:

1 υγειονομικού προσωπικού, ειδικότητας μεταφορέων ασθενών

1ΔΕ βοηθών νοσηλευτικής

1ΤΕ Ραδιολογίας – ακτινολογίας

1ΤΕ πληροφορικής

1ΤΕ νοσηλευτικής

1ΤΕ κοινωνικής εργασίας

1ΤΕ ιατρικών εργαστηρίων

1ΤΕ λογιστικής

1ΠΕ Ψυχολογίας.

Επίσης στο Κ.Υ. Πυργίου προκηρύσσεται μια θέση ΔΕ πληρωμάτων ασθενοφόρου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία έχει ως ακολούθως:

Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει στις 9 Απριλίου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 24 Απριλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει στις 2 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 17 Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα ή κριτήρια που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).
Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.). Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα και για τις θέσεις Δ.Ε. με κωδ. τίτλου 310 και 314 (β΄ και γ΄ επικουρικός πίνακας), με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ – σελ. 236 του ΦΕΚ).

document(1)

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.