Απόψε που έχω συννεφιά κ ένα βάρος στην καρδιά ο νους μου πάει σε σένα! Ανάμεικτα συναισθήματα για την χρονιά που γεννήθηκα 1947

Ξημερώνει 7 Σεπτεμβρίου 2019 και σήμερα έχουμε σύναξη όσοι από τις συμμαθήτριες και συμμαθητές βρισκόμαστε στην Χίο και φυσικά στη ζωή, γιατί δυστυχώς έχουμε και εφτά απώλειες στο διάβα του χρόνου! Με κυνηγούν για μία ολόκληρη ζωή οι αριθμοί και μάλιστα το (7). Ήταν 7 Σεπτεμβρίου του 1968 μία μέρα σαν κι αυτή ακριβώς πριν 51 χρόνια πού μόνος μου αρραβωνιάστηκα με την Ιουλία!
Γεννήθηκα στις 7 Ιουνίου 1947 μέσα στον εμφύλιο σπαραγμό τού Ελληνικού Λαού! Όσοι και όσες θα βρεθούμε σήμερα έχουμε γεννηθεί μέσα στην καρδιά του εμφυλίου πολέμου που τσάκισε την Πατρίδα μας! Δεν ήταν τυχαίο χωρίς να το επιδιώξω ότι ξύπνησα μία μετά τα μεσάνυχτα έχοντας ανοιχτή την τηλεόραση στην ΕΡΤ και με δέος και μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησα από την μηχανή του χρόνου όλα τα γεγονότα 1940 έως το τέλος τού εμφυλίου πολέμου 1949!
Για άλλη μία φορά απογοητεύτηκα από τον διχασμό των Ελλήνων και ποιοί τον προκάλεσαν και μέχρι σήμερα δυστυχώς συνεχίζουν να μας διαλύσουν σαν Έθνος για την εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων! Δεν έχουμε μάθει τίποτα από την ιστορική διαδρομή από γεννήσεως τού Ελληνικού κράτους ότι πάντα στον σβέρκο μας είχαμε ξένες δυνάμεις και τις ζωές μας τις διαφεντεύουν οι άσπονδοι Φίλοι μας !
Τα γεγονότα πού παρακολούθησα απόψε στην ΤV  δεν μου άφησαν κανένα περιθώριο να σκεφτώ κάτι διαφορετικό του ότι πάντα οι ξένες δυνάμεις μας κυβερνούσαν και Δυστυχώς και σήμερα ακόμη Συμβαίνει το ίδιο! Τότε φυσικά φρόντισαν να μας διαλύσουν με τα πολλά ανδρείκελα που διόριζαν για να μας κυβερνούν μέχρι πού μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς μας έβαλαν να σκοτωθούμε μεταξύ μας ! ΕΑΜ..ΕΛΑΣ…ΕΠΟΝ… ΕΜΦΥΛΙΟΣ αυτό ήταν το αποτέλεσμα τού Ελληνικού εμφυλίου πολέμου με όλα τα δραματικά γεγονότα πού σκότωνε ο αδελφός τον αδελφό και σήμερα δυστυχώς συχνά ορισμένοι κομματικοί μηχανισμοί επαναφέρουν στην πολιτική ζωή των Ελλήνων!
Και δυστυχώς υπάρχουν ξεροκέφαλοι που ακολουθούν όλες αυτές τις ανθελληνικές πολιτικές με μεγάλο φανατισμό και δεν καταλαβαίνουν ότι εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα και ειδικότερα σήμερα αλοίφουν με βούτυρο και μέλι τις φρυγανιές πολυτελείας των πέντε μεγάλων παγκοσμίως τραπεζών πού κυβερνούν όλο τον κόσμο! Έχουμε καθημερινά μπροστά μας τα αποτελέσματα των εμφυλίων πολέμων τής Μέσης Ανατολής με τα εκατομμύρια των προσφύγων μεταναστών πού κατακλύζουν τα νησιά μας! Ελληνίδες και Έλληνες ανοίξτε τα μάτια σας και φροντίστε να είμαστε μονιασμένοι γιατί δυστυχώς όπως είπε ένας πρόεδρος της Δημοκρατίας είμαστε Έθνος ΑΝΑΔΕΛΦΟ !
Πρέπει μεταξύ μας να υπάρχει αλληλεγγύη και συνεννόηση διαφορετικά ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ! Τα πολιτικά πάθη δυστυχώς μας φέρνουν πάντοτε στο χείλος της καταστροφής και τής ανέχειας! Εύχομαι σε όλους Καλά Μυαλά και στους Κυβερνώντες καλή φώτιση για να δούμε καλύτερες μέρες στην καθημερινότητα της ζωής μας!
Χίος, ξημέρωμα της 7 Σεπτεμβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.