Αποχαιρετιστήριο μήνυμα (στο προσωπικό των δομών και των Δ/νσεων Πρόνοιας-Παιδείας και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Χίου)

Φθάνοντας στο τέλος της παρούσας δημοτικής θητείας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλα τα στελέχη των δομών της Δ/νσης Πρόνοιας & Παιδείας, αλλά και της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, για την αγαστή συνεργασία, που είχαμε τα τελευταία 5 (για την Πρόνοια) και 2,5 (για την Τ.Ο.Α. και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής) χρόνια.

Πιστεύω ότι, όλοι μαζί, προσθέσαμε ένα λιθαράκι στην υλοποίηση του προβλεπόμενου προγράμματος δράσης, που σχεδιάσαμε ως δημοτική Αρχή στην έναρξη της θητείας μας θεωρώ ότι και φέραμε σε πέρας επιτυχώς.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, ήμουν και παραμένω ενεργός πολίτης στα του Δήμου τα τελευταία 20 χρόνια (από το 1999 μέχρι σήμερα). Γι΄ αυτό θα σας παρακαλέσω να μην διστάσετε να έλθετε σε επικοινωνία μαζί μου για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, που θα κρίνετε ότι μπορώ να συμβάλλω από τη όποια θέση μου στην διευθέτησή του.

Εξάλλου, το ενδιαφέρον για όσα αφήνει κανείς πίσω του πρέπει να είναι διαρκές, εάν σέβεται και τιμά το έργο και τους συνεργάτες του. Εύχομαι και ευελπιστώ, πολύ σύντομα, να είμαστε και πάλι σε άμεση συνέργεια, από διαφορετικό -πλέον- μετερίζι.

Με εκτίμηση και ευχαριστίες

Γιώργος Φωτ. Παπαδόπουλος

Αντιδήμαρχος

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.