Αποστρατέυεται Δημοτική κίνηση για τις απερχόμενες εκλογές του Δήμου Χίου – Στους αγνούς και αθώους υπάρχει πόλεμος

Την απομάκρυνση από τις απερχόμενες Δημοτικές εκλογές δήλωσε η Συντονιστική επιτροπή της Δημοτικής Κίνησης ναυτικών Χίου.

Παρακάτω η επιστολή ενημέρωσης της Δημοτικής Κίνησης Ναυτικών Χίου:

Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους συναδέλφους, συναδέλφισες, φίλες και φίλους ότι η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Κίνησης Ναυτικών Χίου συνήλθε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 με θέμα «Δημοτική Κίνηση Ναυτικών Χίου- Δημοτικές Εκλογές», και μετά από πολύωρη σύσκεψη αποφάσισε τα κάτωθι

  1. Την μη κάθοδο της κίνησης στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές
  2. Την μη συνεργασία/σύμπραξη της με οποιαδήποτε υποψήφια Δημοτική παράταξη.

Μας ήταν γνωστό από την ημέρα ίδρυσης της κίνησής ότι θα υπάρχει «πόλεμος» εναντίων μας γιατί δεν είμαστε πολιτικοί ούτε πολιτικάντηδες, είμαστε αγνοί και αθώοι πολιτικά και το μόνο «ελάττωμα» μας η αγάπη και το ενδιαφέρον για το νησί μας.

Είναι γνωστό ότι ενωμένες οι ναυτικές Οικογένειες της Χίου και με την προσθήκη των φίλων μη ναυτικών που είναι πάρα πολλοί, θα ήμασταν μεγάλος «πονοκέφαλος» για όλους τους άλλους και γι αυτό περιμέναμε ότι θα «πολεμηθούμε» και ο μεγαλύτερος φόβος ήταν το «χέρι» που θα έβαζαν για την διάσπασή μας, γιατί ξεκινώντας αυτή την κίνηση αφήσαμε απέξω την κομματική μας ταυτότητα με μόνη σκέψη την Χίο μας, χωρίς να σημαίνει ότι καταργούμε τα κόμματα ή ότι εμείς δεν έχουμε την οποιαδήποτε ιδιαίτερη κομματική προτίμηση. Ωστόσο η πολιτική πραγματικότητα έχει τους δικούς της νόμους και δεν καταφέραμε να κρατήσουμε συμπαγή την κίνησή μας , έτσι αποφασίσαμε την μη κάθοδο μας  στις Δημοτικές εκλογές. Η κίνηση  μας εφόσον δεν ευοδώθηκε η προσπάθειά της , απελευθερώνει κατά συνείδηση τους φίλους και μέλη της να πράξουν αυτό που πολιτικά τελικά πιστεύουν , έχοντας και κριτήριο να στηρίξουν αυτούς που πιστεύουν ότι βρίσκονται στο πλάι των ναυτεργατών και των οικογενειών τους .

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε και δείξατε έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας για την κίνησή μας, εμείς θα παραμείνουμε σαν Κίνηση Ναυτικών με άμεση προτεραιότητα την βοήθεια (επαγγελματική) σε όλους τους συναδέλφους που την έχουν ανάγκη .

Η Συντονιστική Επιτροπή

Δημοτικής Κίνησης Ναυτικών Χίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.