Αν ο κ. Μιχαηλίδης διαφωνεί με τον νόμο Κατρούγκαλου για τις ΑΕΝ, ας μην τον ψήφιζε

Απάντηση Ν. Μηταράκη σε Α. Μιχαηλίδη για το θέμα συνταξιούχων ωρομίσθιων καθηγητών ΑΕΝ Οινουσσών.
«Αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με κάποιους ωρομίσθιους καθηγητές – συνταξιούχους  ΑΕΝ, ας πει κάποιος στον κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη ότι εφαρμόζεται το άρθρο 20 του νόμου Κατρούγκαλου, άρθρο το οποίο εκείνος ψήφισε. Εάν διαφωνεί, θα μπορούσε να το είχε διαβάσει πριν το ψηφίσει!
Ως προς την υποτιθέμενη εξαίρεση που επαίρεται ο κ. Μιχαηλίδης ότι είχε θεσμοθετηθεί λέει ευθέως ψέματα! Ο ΣΥΡΙΖΑ, καλό είναι όλοι να γνωρίζουν δεν είχε εκδώσει κανένα σχετικό νόμο, ούτε καμία σχετική υπουργική απόφαση. Επιπλέον ο νόμος Κατρούγκαλου δεν προβλέπει δυνατότητα εξαιρέσεων!
Το μόνο που υπήρχε ήταν μία επιστολή του αρμοδίου Υφυπουργού προς το Υπουργείο Ναυτιλίας, χωρίς νομική αξία! Αντίθετα η εν λόγω επιστολή δημιουργεί σοβαρά ζητήματα στους ενδιαφερόμενους.
Φυσικά το αρμόδιο Υπουργείο θα λάβει κάθε δυνατή πρωτοβουλία για την άμεση κάλυψη κενών που μπορεί να δημιουργηθούν και είμαι σε καθημερινή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.