Ανευθυνότητα και παλινωδία… προκαλούν εμφύλιο βορείων και νοτίων!

Είναι ΑΙΣΧΟΣ και μεγάλη ΝΤΡΟΠΉ οι εικόνες που είδαμε από κοντά και από τα ΜΜΕ , που διαδραματίστηκαν μέσα και έξω από το Δημαρχείο της Χίου . Φθάσαμε να έχουμε εμφύλιο πόλεμο μεταξύ μας . Μπράβο σας αιρετοί άρχοντες όλων των πολιτικών κομμάτων πεποιθήσεων και παρατάξεων χρώματος και κουλτούρας τα καταφέρατε περίφημα ! Οφθαλμόν αντί οφθαλμού… και οδόντι αντί οδόντος… και σας θέτω πρό των ευθυνών σας και ειδικότερα των Δεξιόστροφων φιλικώς προς την Κυβέρνηση. Είστε όλοι σας συνυπεύθυνοι με την συμπεριφορά, την ανευθυνότητα και την παλινωδία που έχετε επιδείξει όλους αυτούς τους μήνες . Αρχίσατε να πηγαίνετε όπως λέει το τραγούδι…( Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη ) και ρίχνετε το μπαλάκι ο ένας στον άλλο.
Μ’ αυτήν σας την συμπεριφορά κατορθώσατε να ξεσηκώσετε και να προκαλέσετε το μένος και το μίσος του Χιώτικου λαού και ν’ αρχίσουν να πιάνονται στα χέρια και να σπάνε ότι βρίσκουν μπροστά τους. Όταν εσείς όλοι οι Κυβερνητικοί που προεκλογικά έγλειφε  ο ένας τον άλλο παίρνοντας φωτογραφικές πόζες ο ένας δίπλα στον άλλο για προβολή και να καρπωθείτε τους ψήφους ο ένας του άλλου τώρα τα έχετε κάνει μούσκεμα με τις αλλοπρόσαλλες παλινωδίες και την ανευθυνότητα που επιδεικνύετε! Καταντήσατε να λέτε την μια αυγά και την άλλη καλάθια . Και ιδού το αποτέλεσμα προκαλείτε εμφύλιο πόλεμο μεταξύ του Χαλκειούς και του Βροντάδου. Αφού όλοι σας το ξέρετε πολύ καλά ότι για να αποτρέψουμε τους λαθρομετανάστες να εισβάλουν στο νησί μας πρέπει να δημιουργηθεί κλειστό κέντρο κράτησης παράνομων αλλοδαπών ως αποτρεπτικό παράγοντα και να μπορέσει να κλείσει η ΒΙΑΛ που αποτελεί όνειδος για την Χίο και είναι Ξέφραγο Αμπέλι!
Δεν ξέρω κατά πόσο θίγονται συμφέροντα από την τοπική κοινωνία που κάνουν αλισβερίσι και τα χρήματα είναι πολλά απ’ότι φαίνεται. Αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα και μονά και ζυγά δικά μας! Εάν θέλουμε ανάπτυξη στο νησί και να προσελκύσουμε ξένο τουρισμό όλη αυτή η μαύρη μαυρίλα πρέπει να περιοριστεί μακριά από τον ιστό των πόλεων και των χωριών. Δεν θα σας πω εγώ που πρέπει να γίνει το κλειστό κέντρο κράτησης μεταναστών αλλά συμφωνώ με την Κυβέρνηση ότι οπωσδήποτε πρέπει να γίνει για να υπάρχει έλεγχος και απελάσεις. Εύχομαι καλή φώτιση για το καλό της πατρίδας μας και ειδικότερα της Χίου μας! Καλό ξημέρωμα!
Χίος 13 προς 14 Ιανουαρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.