Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Χίου για τα κενά των εκπαιδευτικών στα σχολεία

Ως ΣΥΡΙΖΑ  Χίου, με ανακοίνωση  μας της  7-9-2018 αναφέραμε ότι για πρώτη φορά και πριν την έναρξη των μαθημάτων  έχουν γίνει τόσες προσλήψεις αναπληρωτών και μάλιστα για πρώτη φορά στη Ειδική Αγωγή.

Ακολούθησαν και άλλες προσλήψεις για την κάλυψη των εναπομεινάντων  κενών.

Αυτή είναι η πραγματικότητα η οποία δεν αλλάζει.

Στην Χίο υπάρχουν κάποια μεμονωμένα κενά ,για τα  οποία όμως  έγινε  πρόσληψη από το Υπουργείο παιδείας-εκτός από την ειδικότητα των Καλλιτεχνικών-αλλά οι εκπαιδευτικοί δεν την αποδέχθηκαν.

Στο γενικότερο  κλίμα ισοπέδωσης και  διαστρέβλωσης έχει επιχειρηθεί και παλαιότερα να παρουσιασθεί μια κατάσταση με πολλά κενά στα σχολεία.

Ακόμα και το ΚΚΕ έκανε ερώτηση στην Βουλή,παρουσιάζοντας τα κενά διπλά για δημιουργία εντυπώσεων κατά την προσφιλή του τακτική.

Εμείς δεν θα πούμε πολλά μόνο ότι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στα σχολεία ξέρουν ακριβώς την κατάσταση  και είμαστε σίγουροι ότι την  ξέρουν και όσοι  πετάνε κορώνες για πολιτική εκμετάλλευση.

Η κανονικότητα στην εκπαίδευση κατακτιέται χρονιά-χρονιά και αυτή η σχολική χρονιά σηματοδότησε  μια νέα αρχή στα δεδομένα της Παιδείας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.