Ανακοίνωση Κέντρου Κοινότητας Δήμου Χίου – Αιτήσεις για Επιδόματα

Υπενθυμίζουμε στους δημότες που επιθυμούν να υποβάλλουν αιτήσεις για τα επιδόματα ΚΕΑ, Στέγασης, αναπηρικά, επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων και γέννησης ότι μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χίου στα τηλ. 2271350057 και 2271350059 για τον τρόπο υποβολής των δικαιολογητικών (μέσω φαξ και email μέχρι νεότερης ανακοίνωσης).

Δεν επιτρέπεται προς το παρόν η δια ζώσης εξυπηρέτηση του κοινού στα πλαίσια προστασίας από τη μετάδοση του κορονοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν ανακοινωθεί, εκτός αν υπάρχει σοβαρότατος λόγος ή παντελής αδυναμία αποστολής των δικαιολογητικών ηλεκτρονικά. Σε αυτήν την περίπτωση οι δημότες θα επικοινωνούν για ραντεβού στα παραπάνω τηλέφωνα.


Οι υπάρχουσες αιτήσεις έχουν πάρει παράταση και οι πληρωμές συνεχίζονται κανονικά μέχρι νεότερης ανακοίνωσης από τους αρμόδιους φορείς πληρωμών. Ωστόσο, εάν το επιθυμούν οι δικαιούχοι μπορούν να προχωρήσουν σε νέα υποβολή αίτησης σύμφωνα με τα παραπάνω.


Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι μέσω της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας (στο τηλ. του Κέντρου Κοινότητας 2271350057, Βοήθεια στο Σπίτι 2271350050 και Δ/νσης Κοιν. Προστασίας 2271350053).


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ομαλή συνεργασία και συνεχίζουμε την εντατική προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.