ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ από 190.000 έως 360.000 ΕΥΡΩ ζητούν οι Συνταξιούχοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΑΙΣΧΟΣ και μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ !!!

Χίος, 11 Απριλίου 2019

Την χειρίστη εντύπωση προκαλούν οι απαιτήσεις των βολεμένων για πάρα πολλά χρόνια Βουλευτών Συνταξιούχων να απαιτούν καθυστερημένες συντάξεις και παρακρατήσεις από το Ελληνικό Δημόσιο την ώρα και τήν στιγμή που η πλειοψηφία των απλών χαμηλοσυνταξιούχων πεινάνε και λένε το ψωμί ψωμάκι με την πενιχρά σύνταξη φιλοδώρημα που τους έχουν καθηλώσει οι καρεκλοκένταυροι προνομιούχοι τριακόσιοι της Βουλής!

Αν έχουν λίγη ΤΣΙΠΑ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ και οι τριακόσιοι άμεσα και ομόφωνα και πρίν το ΠΑΣΧΑ να νομοθετήσουν να μήν δοθούν στους Συνταξιούχους Βουλευτές αναδρομικά άσχετα εάν υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που τούς δικαιώνουν να πάρουν χιλιάδες ΕΥΡΩ αναδρομικά!

Δεν είναι δυνατόν την στιγμή που οι χιλιάδες απλοί Συνταξιούχοι όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων που χρόνια πολλά με τον ιδρώτα και το αίμα τους με την αλμύρα της θάλασσας και των τυφώνων που αντιμέτωπιζαν στούς ωκεανούς άνά τον κόσμο τίς σκαλωσιές στίς οικοδομές με την αγροτιά με τις αντίξοες καθημερινές συνθήκες διαβίωσης με όλους τους μικρομεσαίους και τους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρό εμποράκους να τα φέρουν βόλτα και να μπορούν να πληρώσουν τις αφόρητες ασφαλιστικές εισφορές οι ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΤΟΙ και προνομιούχοι η Ελίτ της Εξουσίας που στην πραγματικότητα ρουφούσαν το αίμα και τον ιδρώτα μας να απαιτούν να λάβουν από το υστέρημα αυτού του υπερήφανου και κατά ταλαιπωρημένου Ελληνικού Λαού και ειδικότερα των κουρασμένων της τρίτης ηλικίας που έχουν προσφέρει τα πάντα γιαυτήν την Πατρία μας!

Πρέπει να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ με τις απαιτήσεις και τις ενέργειες τους όλοι αυτοί που για χρόνια μας ρουφούν και πίνουν ακόμη και το μεδούλι μας!

Σαν παππούς αλλά ενεργός πολίτης που έχω και λόγο και γραφίδα τους στέλνω το μήνυμα ότι όσο ζω και αναπνέω εάν επιμείνουν να απαιτούν αναδρομικά από το στέρησα του Ελληνικού Λαού μόνιμα θα τούς κατακεραυνώνω και θα βγάζω στην σέντρα της δημοσιότητας! Θα τους αλλάξω τα φώτα!

Ήθελα να ξερα πώς μπορούν και κοιμούνται τα βράδια;

Εάν έχουν έστω και δείγμα από συνείδηση να βγουν δημοσίως και να ζητήσουν συγγνώμη από τούς χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους και να σταματήσουν τις διεκδικήσεις!

Αυτά προς το παρόν!

Θα επανέλθω δριμύτερος! Καλό Πάσχα!

Εσείς θα σουβλίζετε ΑΡΝΙ αλλά φροντίστε να μην σουβλίσετε τα εκατομμύρια Συνταξιούχους με τις πενιχρές συντάξεις πείνας!


 

Λευτέρης Πυκνής
( Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.