Ανέμισαν ψηλά τα πανιά της Navios Containers της Αγγελικής Φράγκου

 

 

 

H Navios Maritime Containers L.P., εταιρεία της οποίας ηγείται η κ. Αγγελική Φράγκου, ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το β’ τρίμηνο του 2019 και συνολικά για το α’ εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Ειδικότερα, η εισηγμένη στο Nasdaq εταιρεία κατέγραψε έσοδα $33,7 εκατ. και $65,5 εκατ. το β’ τρίμηνο και α’ εξάμηνο, αντίστοιχα. Παράλληλα, τα κέρδη EBITDA άγγιξαν το β΄ τρίμηνο τα $12,7 εκατ., ενώ το α΄ εξάμηνο αυτά ανήλθαν στα $24,8 εκατ.

H Navios Maritime Containers κατέγραψε ακόμη καθαρά κέρδη $0,4 εκατ. το β’ τρίμηνο και $0,5 εκατ. το α΄ εξάμηνο του 2019.

Με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, η κ. Φράγκου, πρόεδρος και CEO, δήλωσε ευχαριστημένη για τις επιδόσεις της Navios Maritime Containers. Παράλληλα, προσέθεσε ότι με την απόκτηση του containership «Navios Constellation», ναυπηγημένου το 2011 και μεταφορικής ικανότητας 10.000 ΤΕUs, ο στόλος της εταιρείας ανέρχεται πλέον στα 29 πλοία, τα οποία διακρίνονται στις εξής κατηγορίες: 25 baby panamax και 4 new panamax.

Τέλος, η κ. Φράγκου σημείωσε ότι με δεδομένο τόσο το χαμηλό break-even όσο και την αύξηση κατά 62% των ναύλων για τα baby panamax, οι προοπτικές της εταιρείας για το χρονικό διάστημα έως τα τέλη του 2019 είναι καλές.

πηγή:naftikachronika.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.