Αμετανόητοι υποκριτές! – Άρθρο του Λευτέρη Πυκνή

Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές! Ούτε τσίπα ούτε φιλότιμο ούτε ντροπή υπάρχει! Δεν σεβάστηκε ούτε τους συγγενείς των θυμάτων της ΜΑΡΦΙΝ και μαγάρισε με την διχαστική συμπεριφορά και το μίσος με το δηλητήριο του διχασμού! Κατά την κατάθεση στεφάνου στη ΜΑΡΦΙΝ που πήγε σαν τον κλέφτη ξαμόλυσε το δηλητήριο με τα λόγια που ακούστηκαν από το στόμα του!

Είπε: Καταδικάζουμε τη βία αλλά και την υποκρισία του κ. Μητσοτάκη! Δεν τόλμησαν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ να δώσουν το παρών στην επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της κυβέρνησης και αρνήθηκαν την παρουσία τους ! Πήγαν σαν τους κλέφτες μόνοι τους για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των αριστερόστροφων κομματικών οργανώσεων της Αριστερόστροφης κουλτούρας και να ρίξουν την λάσπη και την χολή του διχασμού! Η αναφορά του ήταν ότι: Τιμούμε τους νεκρούς μας, ευχόμαστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά παρόμοιο περιστατικό αλλά τιμούμε και τους αγώνες του λαού μας για δικαιοσύνη και για την Αλήθεια, γιατί αυτοί είναι αγώνες για την ζωή, είναι αγώνες για μια καλύτερη ζωή….. τώρα για πια αλήθεια και δικαιοσύνη υπήρχε επί των ημερών του; Λέει υποκρισία την απόφαση και την εντολή του υπουργού προστασίας του Πολίτη και εργασίας να ασκήσουν έφεση εναντίον της δικαστικής απόφασης που δικαίωνε τα θύματα επιδικάζοντας αποζημιώσεις στους συγγενείς τους…..

Γιατί φοβάται μήπως με την έφεση λάμψη επιτέλους η αλήθεια και βρεθούν οι εγκληματίες και οι πραγματικοί ένοχοι! Φασκελοκουκούλοστα! Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι είχαν τις τύχες μας στα χέρια τους τόσα χρόνια! Ας όψονται! Καλά Μυαλά και ομόνοια!

Χίος, 9 Μαΐου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.