ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΒΑΟΛ

Στο κατάμεστο Βούρειο έκοψε την πίτα του ο ΒΑΟΛ Χίου παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους αθλητώνμελών και φίλων του.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος κ. Μάρκος Ψώρρας ευχαρίστησε τους φορείς που συνδράμουν τον Βούρειο στο “όμορφο αλλά δύσκολο ταξίδι του στη Γ΄ Εθνική” και ζήτησε τη βοήθεια ώστε “ο ΒΑΟΛ να συνεχίσει να εκπροσωπεί το νησί και να βροντοφωνάζει περήφανα “ΧΙΟΣ” στα γήπεδα ανά την Ελλάδα”.

Τιμήθηκαν η ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ για την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική και την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Χίου, οι πρωταθλήτριες της περυσινής περιόδου (και εν αναμονή και της φετινής) ομάδες των παμπαίδων και των παγκορασίδων και ο βετεράνος αθλητής Μιχάλης Δισακιάς για την προσφορά του στον Βούρειο.

Το 9ο “Ειδικό Βραβείο Καπετάν Στρατής Ματσέλας” απονεμήθηκε από την σύζυγο του αείμνηστου ιδρυτή του ΒΑΟΛ κ. Μάρω Ματσέλα, μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, στην …εν αναμονή διεθνή Αναστασία Μουτάφη, η οποία (όπως και αρκετή παρευρισκόμενοι) δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Το“4ο Ειδικό Βραβείο Θοδωρής Τριπολίτης” απονεμήθηκε από τον συμπαίκτη του αείμνηστου αθλητή στην ΑΜΙΛΛΑ Περιστερίου Αλέξη Ζορμπά στο…καμάρι της Αμανής Δημήτρη Τσαγρή. Από τα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ τιμητικές διακρίσεις έλαβαν οι Παναγιώτης Σταματίου, Μαρία Καπελαρίδη και Παναγιώτα Νεαμονίτη, ενώ από τα τμήματα Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής επαίνους έλαβαν οι Κοραλία Αυγουστή καθώς και οι Μαργαρίτα Παντέλα και Μικαέλια Μπάλιου.

Άψογη για άλλη μια φορά στα καθήκοντα της εκφωνήτριας η κ. Άσπα Συρρή ενώ τυχεροί (κέρδισαν από 1 δωροεπιταγή αξίας 25€ από το κατάστημα αθλητικών ειδών Fair Play) αναδείχθηκαν 2 από τους βραβευμένους η Αναστασία Μουτάφη και ο Παναγιώτης Σταματίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιώργο Κριστούλη καθώς και στον “αδελφό” Εκπολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Λιβαδίων “Γεώργιος Βούρος” για την βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας.

Και του χρόνου…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.