Ακύρωση σεμιναρίου αντισεισμικής προστασίας

Εξαιτίας της ταχείας εξάπλωσης του COVID-19 σε διάφορες περιοχές της χώρας μας και ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για αναστολή οποιασδήποτε συνεδριακής εκδήλωσης στην επικράτεια για τις επόμενες 4 εβδομάδες, το αυτοτελές γραφείο πολιτικής προστασίας του Δήμου Χίου, ακυρώνει το διήμερο σεμινάριο αντισεισμικής προστασίας που θα πραγματοποιούνταν στις 11-12 Μαρτίου.

«Ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας ακυρώνουμε το προγραμματισμένο διήμερο σεμινάριο αντισεισμικής προστασίας που απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και νηπιακής εκπαίδευσης καθώς και την άσκηση ετοιμότητας. Τα σεμινάρια αυτά ουσιαστικά εγκαινίαζαν έναν νέο κύκλο σεμιναρίων πολιτικής προστασίας αλλά οι δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας εξαιτίας της εμφάνισης κρουσμάτων κορονοϊού, δεν μας επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε όσα προγραμματίζαμε. Για εμάς προέχει η υγεία και η ασφάλεια όλων των κατοίκων του νησιού και είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Μανδάλας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.