Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις λόγω του τριήμερου πένθους

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου ανακοινώνει ότι λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Νομικού Προσώπου, προκειμένου να τους επιστραφούν τα χρήματα.
Ο Δήμος Χίου και το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Χίου, όντας βαθιά λυπημένοι για τα γεγονότα που συνέβησαν και συμβαίνουν και θέλοντας να συμπαρασταθούν εμπράκτως στους συνανθρώπους μας που βίωσαν και βιώνουν τις συνέπειες αυτής της φοβερής πυρκαγιάς στην Αττική, συγκεντρώνουν πράγματα.
Το ΝΠΔΔ θα συνεργαστεί με φορείς και πολίτες ώστε να οριστικοποιηθεί η λίστα με τα πράγματα που έχουν ανάγκη. Ήδη υπάρχει επικοινωνία με τους Δήμους Ραφήνας  και Μαραθώνα.
Επίσης, λόγω των θλιβερών γεγονότων από τις πυρκαγιές της Αττικής, με εντολή του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου οι εκδηλώσεις στο Καστέλλο θα περιοριστούν μόνο στο εκκλησιαστικό τους μέρος, με εσπερινό στην Αγία Παρασκευή, λιτανεία, με δέηση για τους πυρόπληκτους, χωρίς μουσική και το πολιτιστικό μέρος των εκδηλώσεων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.