Αθανασίου και Βαλσαμίδης τα ισχυρά ονόματα της ΝΔ στην Λέσβο

 

Από ώρα σε ώρα κλείνει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λέσβο με τον Θόδωρο Βαλσαμίδη, το δεξή χέρι της κ. Καλογήρου, της πρώην Περιφερειάρχη, όπως όλα δείχνουν.

Το πρόσωπο εκείνο που αναμένεται να «κοντράρει» τον πρώην υπουργό και ισχυρό βουλευτή Χαρ. Αθανασίου. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των δυο αυτών υποψηφίων Αθανασίου και Βαλσαμίδη, δημιουργεί νέα δυναμική στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και αποτρέπει τυχόν «φυγόκεντρες» τάσεις που ενδεχομένως, λόγω της διάσπασης του χώρου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα μπορούσαν να εκδηλωθούν.

Το ψηφοδέλτιο , σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συμπληρωθεί και με τις υποψηφιότητες του Θεόφραστου Οικονομίδη , ο οποίος είχε διατελέσει για δυο θητείες δήμαρχος Φιλοθέης των Αθηνών, της παθολόγου γιατρού στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο Ελένης Μακρή από το Σκούταρο και της κας Ράπτη από τη Λήμνο.

Είναι γεγονός ότι η ανακοίνωση για το κλείσιμο των ψηφοδελτίων στο Β.Αιγαίο έχει ήδη αργήσει, αφού και στη Χίο δεν έχει αποφασιστεί ποιο είναι το δεύτερο αντρικό πρόσωπο που θα κλείσει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.