ΑΔΕΔΥ Χίου| Οι επιθέσεις, διαστρεβλώσεις των θέσεων της Ε.Γ. του Ν.Τ Χίου της ΑΔΕΔΥ δεν περνάνε!!!

Αλγεινή εντύπωση (δανειζόμενοι τον χαρακτηρισμό) προκαλούν τα δημοσιεύματα  της ιστοσελίδας Αστραπάρης που παραποιούν τις θέσεις της Ε.Γ. του Ν.Τ  Χίου της ΑΔΕΔΥ , προκειμένου να μείνει στο απυρόβλητο η κυβερνητική πολιτική. Πολιτική που θέλει εξαθλιωμένους πολίτες,εξαθλιωμένους πρόσφυγες μετανάστες.

Εξ άλλου είναι σαφής η γραμμή : Όλα τα νησιά έχουν μαξιμαλιστική γραμμή ,ενώ αν προσκυνούσαν τη συμφωνία της ΕΕ , κυβέρνησης Τουρκίας και όσων συμφωνούν, αν υπηρετούσαν τον εγκλωβισμό , τότε θα εμπνέονται από ρεαλισμό , το γνωστό ρεαλισμό της υποταγής.

Αλγεινή επίσης εντύπωση , προκαλεί  να εγκαλείται το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ ότι διαχωρίζει τους ασθενείς σε ντόπιους και πρόσφυγες μετανάστες, όταν είναι γνωστοί σε όλους οι αγώνες και δράσεις της ΕΓ εδώ και χρόνια για τα δικαιώματα και των προσφύγων και του λαού μας. Όταν είναι γνωστές οι επιθέσεις φασιστοειδών στα στελέχη της . Αγώνες , για τα ανθρώπινα δικαιώματα , που έχουν τσαλαπατηθεί από τις πολιτικές όλων αυτών των κυβερνήσεων , που θέλουν μη μου τους κύκλους τάραττε  !!

Τέλος , κανένας βουλευτής δεν καλείται αφού και οι δυο είναι μέρος του προβλήματος. Το κάλεσμα γράφει σαφώς στην τελευταία παράγραφο σε ποιους απευθύνεται , αλλά φυσικά ως κάλεσμα ανοιχτή επιστολή στέλνεται παγίως σε όλους, όπως όλες οι ανακοινώσεις του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ όταν απαιτείται .

Κλείνοντας , φαίνεται ότι η ανακοίνωση της Ε.Γ. του Ν.Τ  Χίου της ΑΔΕΔΥ ενόχλησε και ενοχλεί τα κυβερνητικά επιτελεία , ενόχλησε και ενοχλεί ο συντονισμός των νησιών.

Θα συνεχίσουμε αγόγγυστα χωρίς ταλαντεύσεις να μην χαϊδεύουμε αυτιά και να είμαστε υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των ανθρώπων! Δεν κρύψαμε και ούτε θα κρύψουμε τίποτα κάτω από το χαλί ! Ο καθείς εφ ω ετάχθη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.