Α΄ “Ομηρικός” Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός «Αιέν αριστεύειν» στο Θεατρικό Μονόπρακτο και το Διήγημα

Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Χίου και η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών  Β. Αιγαίου συγχαίρουν και ευχαριστούν θερμά όλες τις συμμετέχουσες και συμμετέχοντες στον Α΄ Ομηρικό Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Θεατρικού Μονόπρακτου και Διηγήματος από την Ελλάδα και την Κύπρο.

 Οι συμμετοχές έχουν δοθεί για αξιολόγηση και βαθμολόγηση σε  αποδεδειγμένου λογοτεχνικού και θεατρικού κύρους προσωπικότητες της Πανελληνίου Ενώσεως Λογοτεχνών των Αθηνών και του Φιλοτεχνικού Ομίλου Χίου.

Οι πρόεδροι των κριτικών επιτροπών και των δυο κατηγοριών προέρχονται από την Π.Ε.Λ. της Αθήνας.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις αρχές Μαρτίου και η απονομή θα γίνει στις 4 Απριλίου στην πόλη της Χίου.

Απεφασίσθει απ’ τους διοργανωτές να δοθούν τρία βραβεία και πέντε έπαινοι κατά κατηγορία.

Τα ονόματα των διακριθέντων με βραβείο ή έπαινο θα ανακοινωθούν δημόσια και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς ή με email.

Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια απ’ τους διοργανωτές ώστε να μπορέσουν οι βραβευθέντες και διακριθέντες και των δυο κατηγοριών να παραστούν στην απονομή.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος όλοι οι συμμετέχοντες και των δυο κατηγοριών θα λάβουν τιμής ένεκεν τίτλο συμμετοχής ο οποίος θα αποσταλεί στην διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

Πολλές απ’ τις συμμετοχές θα δημοσιευθούν σε τοπικές εφημερίδες της Χίου κατόπιν επιλογής απ’ τον υπεύθυνο της λογοτεχνικής σελίδας.

Απόκομμα των εφημεριδών με την δημοσίευση θα αποσταλεί στον συμμετέχοντα που του ανήκει το δημοσιευμένο έργο.

Βεβαιώνουμε όλες τις συμμετέχουσες και όλους τους συμμετέχοντες ότι εργαζόμαστε με υπευθυνότητα και συναίσθηση ευθύνης προσδοκώντας ότι, όποιος τίτλος προέρχεται από εμάς να είναι πραγματικά αξιόλογος και να κάνει υπερήφανο τον κάτοχό του.

Καλή Επιτυχία.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.