Έτοιμη η νέα πλωτή εξέδρα της Ηρωικής Νήσου Ψαρών

 

 

 

Άλλη μια παρέμβαση που αναβαθμίζει σε σημαντικό βαθμό τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα ελλιμενιζόμενα σκάφη, κυρίως τα τουριστικά, στο λιμένα των Ψαρών ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Το έργο με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση πλωτών προβλητών στο Λιμένα Ψαρών», συνολικού προϋπολογισμού 74.412,00€ χρηματοδοτήθηκε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χίου και ανήκει στην κατηγορία των λιμενικών έργων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η νέα πλωτή εξέδρα, που είναι πιστοποιημένη από αναγνωρισμένο νηογνώμονα, έχει μήκος 36m και πλάτος 2,5m, οι πλωτήρες είναι κατασκευασμένοι από σωλήνες πολυαιθυλενίου ενώ το δάπεδο είναι επενδυμένο με ξύλο ιρόκο.

Της υλοποίησης του έργου προηγήθηκαν επίπονες και ιδιαίτερα χρονοβόρες διαδικασίες προετοιμασίας και ωρίμανσης ενώ η δημοπράτησή του έγινε στις 21 Ιανουαρίου του 2019.

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες του στον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου καθώς και στον Δ/ντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χίου για την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση ενός ακόμη σημαντικού για το νησί μας έργου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.