Έντονη διαμαρτυρία για το μπλοκάρισμα του Facebook στην ιστοσελίδα της Χιώτικης Διαφάνειας!

Διαμαρτύρομαι εντόνως για το μπλοκάρισμα της ιστοσελίδας της ηλεκτρονικής εφημερίδας της Χιώτικης Διαφάνειας ενός ΜΜΕ της Χίου με ραδιοφωνική εκπομπή με έντυπη έκδοση εφημερίδας με ηλεκτρική διαδικτυακή εμβέλεια με χιλιάδες αναγνώστες! Είναι ένα ΜΜΕ που διαπρέπει στην Χιώτικη κοινωνία και το βόρειο Αιγαίο πέλαγος με έντονη δραστηριότητα στην επικοινωνία και την ενημέρωση του πολίτη! Παρακαλώ για την άμεση επαναφορά της επικοινωνίας με το Facebook γιατί έχει δημιουργηθεί τεράστιο διαδικτυακό πρόβλημα με τους αναγνώστες και τους δημοσιογράφους που γράφουν και προβάλλουν τα άρθρα τους. Δεν είναι δυνατόν η ανεξέλεγκτη καταγγελία του κάθε κακοήθους αναγνώστη να παρεμποδίζει την δημοσιογραφική προβολή του δημοσίου συμφέροντος του Χιώτικου λαού! Παρακαλώ για την άμεση επαναφορά της επικοινωνίας του Facebook της Χιώτικης Διαφάνειας!

Χίος, 25 Μαΐου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

 

Για ακόμα μια φορά το Facebook μπλοκάρει την ιστοσελίδα μας diafaneia.eu και “κατεβάζει” όλα τα άρθρα και τις δημοσιεύσεις της.

Είναι απαράδεκτο ένα ακόμα Μέσο ακριτικού νησιού να μπλοκάρεται!

Απαιτούμε την άμεση άρση του μπλοκαρίσματος!

Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες μας και τους αναγνώστες μας για την συμπαράσταση και την ανταπόκρισή τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.