Ένοπλες Δυνάμεις: Υπεράριθμοι μετανάστες και πρόσφυγες σε 32 δομές φιλοξενίας

Παραμένουν υπεράριθμοι οι πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις σε Λέσβο, Σάμο, Διαβατά, Πολύκαστρο και στην Κω.

Σε ενημέρωσή του το ΓΕΕΘΑ, «στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων», μειώθηκαν κατά 351 άτομα -σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη- οι πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν σε 32 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Χθες καταγράφηκαν 27.427 άτομα έναντι 27.778 ατόμων την περασμένη Πέμπτη. Η δυνατότητα φιλοξενίας των 32 δομών διαμορφώνεται στα 26.469, με τις δομές φιλοξενίας σε Λέσβο, Σάμο, Διαβατά, Πολύκαστρο και τη νέα δομή της Κω,να έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες και μετανάστες, σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.