Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά των αναπληρωτών για την πρώτη τοποθέτηση σε νησιά

Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών (δασκάλων και καθηγητών) για την πρώτη τοποθέτησή τους σε νησιά της χώρας θα παρέχεται για το σχολικό έτος 2018-2019.

Η έκπτωση θα δίνεται τόσο για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια όσο και για τα εισιτήρια των οχημάτων τους για το διάστημα από 5/9/2018 έως και 11/9/2018) και θα αφορά στην πρώτη τοποθέτησή τους στα σχολεία.

Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητα δικαιολογητικά είναι η σχετική Υπουργική Απόφαση που αναφέρει την πρόσληψή τους και η Αστυνομική τους Ταυτότητα. Να σημειωθεί, δε, πως η έκπτωση αφορά στην κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών μέχρι και το τελικό νησί στο οποίο αναλαμβάνουν υπηρεσία.

Οι εταιρείες που παρέχουν την έκπτωση είναι: AEGEAN SPEED LINES, ANEK LINES , BLUE STAR FERRIES, FAST FERRIES, GOLDEN STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS, IONIAN GROUP (IONISSOS FERRIES, LEVANTE FERRIES, ZANTE FERRIES), SEAJET, SUPERFAST FERRIES, ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε KEFALONIAN LINES, MINOAN LINES, ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΛΑΤΙ ΝΕ, ΝΕ ΝΗΣΩΝ ΠΑΞΩΝ, ΗΛΙΔΑ ΝΕ.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.