Άρχισαν τα όργανα! Επί τέλους ξύπνησαν!

Άρχισαν πράγματι τα Όργανα και πιστεύω πλέον να Ξύπνησαν απ’τον λήθαργο της μουροχαβλοσύνης και ίσως στο να μην κολλήσουν από την ρετσινιά τού Ρατσιστή και φασίστα;

Θυμάμαι ότι από τον Ιούνιο του 2015 ξεκινήσαμε τόσο εγώ όσο και μερικά τολμηρά ΜΜΕ και γράφαμε στον τύπο και προβάλλαμε και από Ραδιοφώνου και Τηλεοράσεως για το οξύτατο και τεράστιο πρόβλημα που καθημερινά βλέπαμε μπροστά μας και τις μελλοντικές συνέπειες και εξελίξεις πού θα ακολουθήσουν! Πολλές φορές άκουσα και διάβασα από μία μικρή ούτε 5% μειοψηφία αριστερόστροφων κουλτουριάρηδων να με χαρακτηρίζουν ξενοφοβικό, ρατσιστή ακόμη και φασίστα! Τούς ενοχλούσε όλους αυτούς η Αλήθεια και ή πραγματικότητα! Πολλοί ίσως ήταν υπερβολικά ιδεολόγοι και συναισθηματικά επηρεασμένοι από την προσφυγιά των Ελλήνων της Μεγάλης Ελλάδας της Ιωνίας της Μικράς Ασίας που είναι και οι ίδιοι γόνοι και απόγονοι αυτών των προσφύγων! Αλλά δυστυχώς μετά από τέσσερα χρόνια γεγονότων και καταστάσεων του παγκόσμιου φαινομένου της μετανάστευσης φαίνονται πλέον ολοκάθαρα τα τεράστια συμφέροντα που παίζονται εις βάρος και των προσφύγων και παράνομων αλλοδαπών οικονομικών μεταναστών από όλες τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής! Βλέπει κανείς ολοκάθαρα τα Οικονομικά συμφέροντα και τα τεράστια κέρδη που προκύπτουν από την διακίνηση την τροφοδοσία την δήθεν φύλαξη και περίθαλψη και από την Frontex και όλες τις ανεξέλεγκτες ΜΚΟ πού έχουν γίνει οι Ντερβεναγάδες και κάνουν κουμάντο στον τόπο μας χωρίς να μιλά κανείς γιατί όλοι και κάποιον δικό τους βόλευαν, δηλαδή όλα από συμφέρον!

Μετά τα τελευταία γεγονότα και τις μεγάλες αφίξεις στην Λέσβο, Χίο και Σάμο και με τα τεράστια προβλήματα των κέντρων κράτησης και την ανεξέλεγκτη φαγωμάρα μεταξύ των διαφορετικών Εθνικοτήτων με μαχαιρώματα και πετροπόλεμο οι νέοι Άρχοντες που ανέλαβαν την 1η Σεπτεμβρίου Επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΑΝ και με μεγάλη μου χαρά βλέπω να δραστηριοποιούνται για το αυτονόητο! Και για μία ακόμη φορά Συγχαίρω τον Νέο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη πού απ’ ότι διάβασα μαζί με όλους τούς Δημάρχους πήραν σωστές αποφάσεις να κάνουν κλειστά τα κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας μετατρέποντας τα με σωστές υποδομές διαβίωσης και να μην περιφέρονται μέσα στην τοπική κοινωνία με όλα τα επακόλουθα που είναι πλέον σε όλους γνωστά! Μόνο με τον περιορισμό και τον εγκλεισμό μέσα στους χώρους κράτησης θα αποφεύγουν να μας έρχονται καραβάνια παράνομοι μετανάστες! Δεν μπορούν να αφομοιωθούν όλοι αυτοί οι φανατικοί μουσουλμάνοι μέσα σε ένα Έθνος καθαρά Χριστιανικό! Μας βλέπουν όπως ο διάβολος το λιβάνι! Σήμερα από το πρωί σε όλα τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών γίνεται ανάλυση των δεδομένων και τού τρόπου αντιμετώπισης ! Το μεγάλο ερώτημα όλων είναι γιατί όλοι αυτοί οι μετανάστες δεν πηγαίνουν σε πλούσια όμορα κράτη με την ίδια γλώσσα τα ίδια έθιμα την ίδια θρησκεία όπως π.χ. Σαουδική Αραβία ή το Κουβέιτ; Μήπως θέλουν να μετατρέψουν όλους τούς λευκούς Ευρωπαίους σε μιγάδες και μπασταρδεμένη ράτσα πολύχρωμη; Δυστυχώς η παγκοσμιοποίηση παίζει τρομερά παιχνίδια στις πλάτες τόσο αυτών των προσφύγων και παράνομων μεταναστών αλλά και ταμπούρλο στις δικές μας πλάτες που κουράστηκαν πλέον να τρώνε σφαλιάρες και όλα τα επακόλουθα! Γι’ αυτό όλες οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να συμπαρασταθούμε στην πρωτοβουλία του Νέου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη καθώς και όλων των Δημάρχων για να πιεστεί ή Κυβέρνηση και ή Ευρώπη να ξεκαθαρίσουν τα νησιά και να γίνεται πραγματική φύλαξη των συνόρων μας, γιατί ο Σουλτάνος τούς δουλεύει όλους κανονικότατα και τούς χορεύει στο ταψί καρσιλαμά!

Και ας τούς Αριστερόστροφους κουλτουριάρηδες να παίζουν κλαρινέτο για να μην πω τίποτα χειροπιαστό!

Καλό Απόγευμα ! Καί Καλά Μυαλά!

Χίος 5 Σεπτεμβρίου 2019,

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.