Άγνωστοι βανδάλισαν & έκλεψαν μηχανήματα του Ρ/Σ “ΑΝΤ1 Αιγαίου” από τον Προβατά

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ανακαλύψαμε ότι ο Ρ/Σ ΑΝΤ1 Αιγαίου δεν εκπέμπει στα νησιά του Αιγαίου, στην Βορειοανατολική και νότια Χίο. Άμεσα σπεύσαμε στο χώρο του Προβατά όπου από εκεί διανέμεται το σήμα στις παραπάνω περιοχές. Αρχικά, πιστεύαμε ότι η παύση οφειλόταν σε κάποια διακοπή της ηλεκτροδότησης ή άλλη βλάβη που συχνά συμβαίνει στα μηχανήματα αυτά. Όμως, φτάνοντας στο σημείο ανακαλύπτουμε ότι είχαν παραβιάσει την πόρτα του οικίσκου που ήταν μέσα τοποθετημένα τα μηχανήματα ενώ δεν υπήρχε ούτε ένα. Όλα έλειπαν. Μηχανήματα συνολικής αξίας 5.500€.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πράξη αυτή δεν έγινε από άτομα τα οποία ενοχλούνται από την κριτική του Κ. Κυδώνη και του Γ. Τράγκα γιατί αλίμονο μας να εκδικούμαστε με αυτόν τον τρόπο.  «Όταν δεν μπορείς να χτυπήσεις τον γάιδαρο, χτυπάς το σαμάρι» που λένε. Αν από την άλλη μεριά, κάποιοι έκλεψαν τα μηχανήματα για να τα εμπορευτούν, ασφαλώς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, διότι αν ανακαλυφθούν, θα οδηγηθούν οι δράστες αυτών των πράξεων στη δικαιοσύνη. Αν πάλι είναι εισαγόμενοι κλέφτες πρέπει η αστυνομία και το λιμεναρχείο να ελέγχουν με μεγάλη προσοχή τα οχήματα των πλανόδιων γύφτων που έρχονται αυτήν την περίοδο στα νησιά μας. Από ότι φαίνεται ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.