Τα παπαγαλάκια κελαηδούν σ’ όλα τα ΜΜΕ για να καλύψουν τον Ρασπούτιν!

Καλά είναι να τρελαίνεσαι με τις απόψεις και τις Μπαρούφες που από χθες όλα τα προηγούμενα στελέχη της Αριστεροστροφης κυβερνητικής νομενκλατούρας προσπαθούν να κάνουν την νύκτα μέρα και το μαύρο άσπρο! Τούς έχει βαραίσει με βαριοπούλα κατακέφαλα τό Μπάρκά.ρισμα τους στα έδρανα της αντιπολίτευσης και εξφενδονίζουν παπαρ.ούνες και γλιστρίδα μαζί με αρχιδέες και τσου.τσού.κνί.δες για να τραφούν και να τραγουδάνε στο ίδιο μοτίβο και να ξαναμασάνε τά ίδια και τα ίδια που στο τέλος μας φούσκωσαν καί μας έπριξαν τά φρύδια!

Αυτά που ακούμε είναι Άλλα λόγια για νά μας πείσουν ότι ο Ρασπούτιν είναι αθώα Περιστέρα ή ότι είναι υπεράνω πάσης υποψίας καλύπτοντας τούς εγκεφάλους και ηθικούς αυτουργούς ! Όλα καλώς έγιναν και ούτε γάτα ούτε ποντίκια ούτε αρουραίοι ούτε τσιμπούρια ούτε ψύλλος στον κόρφο τους ! Βρε παιδιά Μας περνούν για τόσο μεγάλους μαλθάκες και ανεγγέφαλους; Πιστεύουν ότι λέγε λέγε το κοπέλι κάνει τήν κυρά και θέλει ! Νομίζουν ότι μετά τόσα χρόνια ψέματα ψέματα καί Μπαρούφες με καταπίεση και εκφοβισμό θα πιστέψουμε ότι βλακεία μας σερβίρουν στο πιάτο; Επιτέλους ήρθε η ώρα πού θά βγούνε όλα στην επιφάνεια και θα λάμψει ίσως, με μεγάλη δική μου επιφύλαξη ή ΑΛΉΘΕΙΑ και η δικαιοσύνη νά ξαναβρεί το αδέκαστο Μεγαλείο της ! Εύχομαι.. Εύχομαι πολλά Εύχομαι αλλά είδωμεν τό τί μέλει γενέσθαι!

Χίος, Μεσημέρι 8 Οκτωβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.