Συγκλονίζει η μητέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε από μπασκέτα στη Δασκαλόπετρα

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα του νεαρού παιδιού συγκλονίζει: «Με πήρε κάποιος φίλος του Σταύρου και μου είπε ότι έχει πέσει η μπασκέτα επάνω στο κεφάλι του….».
«Κάρφωσε στην μπασκέτα και όπως κάρφωσε προφανώς κρεμάστηκε, η μπασκέτα ξεκόλλησε από τη βάση και με το πέσιμο και με το βάρος της μπασκέτας, έπεσε το παιδί πίσω. Χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.
Επικράτησε πανικός. Οι φίλοι του έτρεξαν στα γειτονικά μαγαζιά να ζητήσουν βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ. Το παλικάρι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Χίου όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας προκαλούν οργή. Μία σκουριασμένη μεταλλική βάση η οποία είχε τοποθετηθεί μόλις μερικά εκατοστά στο έδαφος και είχε σκεπαστεί από λίγο μπετόν, κρατούσε τη βαριά σιδερένια μπασκέτα. Το γήπεδο είναι ακριβώς δίπλα στην παραλία. Εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε τέτοια σημεία χρήζουν σωστής και συστηματικής συντήρησης.

 

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.