Στους 38 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος

 

 

 

Στους 38 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος, με τη θερμοκρασία να μην σημειώνει αξιόλογη μεταβολή μέχρι και την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί και χαµηλή νέφωση. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά νεφώσεις. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά, αναµένεται να παρατηρείται χαµηλή νέφωση. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή µέχρι την Παρασκευή, παραµένοντας κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ το Σάββατο θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.