Στις Βρυξέλλες ο αντιδήμαρχος Κώστας Βεργίνας

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Απασχόλησης, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Κώστας Βεργίνας ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις και εργασίες του προγράμματος European Week of regions and Cities. Στο πλαίσιο του προγράμματος ο Αντιδήμαρχος έλαβε μέρος σε παρουσιάσεις και συνεδριάσεις με βασικό θέμα συζήτησης την καινοτομία και ειδικότερα την ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων για την προώθηση της κυκλικής οικονομίας, τη σύνδεση της καινοτομίας με την καθημερινότητα, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τη γαστρονομία στις μικρές Ευρωπαϊκές Περιφέρειες και Πόλεις.


Κατά τη διήμερη παραμονή του στις Βρυξέλλες ο κ. Βεργίνας επισκέφτηκε το Ευρωκοινοβούλιο και συναντήθηκε με Έλληνες Ευρωβουλευτές με τους οποίους συζήτησε εκτενώς για τις αναπτυξιακές πολιτικές της ΕΕ, τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα, τα προβλήματα της νησιωτικής μας περιφέρειας και της Χίου ειδικότερα και τις δυνατότητες επιτυχούς διαχείρισης του μεταναστευτικού – προσφυγικού ζητήματος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.