Στην Κύπρο ο Δήμαρχος Χίου

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Δήμαρχος Χίου, προσκεκλημένος του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου κου Κωνσταντίνου Χαμπιαούρη προκειμένου να συμμετάσχει στο 3ο Συνέδριο της Αρχαίας Κυπριακής Γραμματείας, σε μια θεματική με ιδιαίτερη αναφορά στον Όμηρο.

Μετά την παρουσία του κου Υπουργού πέρυσι το καλοκαίρι στη Χίο, είναι μια ευκαιρία για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων της Κύπρου με τη Χίο, με κέντρο αναφοράς τον Όμηρο.

Παράλληλα ο Δήμαρχος, μαζί με τον Σεβ. Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κο Μάρκο θα επισκεφθεί τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Κο Χρυσόστομο.

Επιπρόσθετα υπάρχουν προγραμματισμένες συναντήσεις του Δημάρχου Χίου με τον Δήμαρχο Λευκωσίας, τον Δήμαρχο Λεμεσού και τον Δήμαρχο Κερύνειας, με την οποία είναι αδελφοποιημένη η Χίος.

Τέλος ο Δήμαρχος θα επισκεφθεί τον αστυνομικό σταθμό της Αραδίππου, ο οποίος μαζί με τον Δήμο Χίου με το κτίριο του Λιμεναρχείου συμμετέχουν στο Interreg Ελλάδα-Κύπρος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.