Σεμινάριο Ναυτικής Μετεωρολογίας

Η Tsakos Columbia Shipmanagement (“TCM”) S.A. και το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης» διοργανώνουν την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ. έως 4 μ.μ., για τους πλοιάρχους, τους αξιωματικούς γέφυρας, τους σπουδαστές Ναυτικών Ακαδημιών και τα στελέχη Ναυτιλιακών Εταιρειών, σεμινάριο με την κάτωθι θεματική ενότητα:

     Modern Marine Meteorology

  • Weather Routining Optimization – methods & benefits
  • Weather forecast and route planning based on the weather charts
  • Grib Files and Grib Viewers
  • How to read the facsimile
  • Significant wave height, Douglas Sea State and Wave Charts

Στην ενότητα αυτή θα αναλυθούν λεπτομερώς οι αρχές της σύγχρονης ναυτικής μετεωρολογίας, με έμφαση στη βελτιστοποίηση δρομολόγησης, τα μετεωρολογικά δελτία και σχεδιασμό δρομολογίων βάσει των μετεωρολογικών χαρτών, τα ύψη και τους χάρτες κυμάτων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» (Μιχ. Λιβανού 51, Χίος).

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ευρέως διαδεδομένο και το κόστος παρακολούθησης του είναι ιδιαιτέρως υψηλό, αξίζει να σημειωθεί οτι το σεμινάριο προσφέρεται με ελεύθερη είσοδο ΔΩΡΕΑΝ, και το υψηλό κόστος παρακολούθησης του συγκεκριμένου σεμιναρίου δεν επιβαρύνει τους συμμετέχοντες.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 22710-29600.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.