Πτώματα ξεβράζονται στο Αιγαίο

Πτώματα ξεβράζονται στο Αιγαίο. Η θάλασσα του σμαραγδένιου νησιού όπως ονομάζεται η Ρόδος, μέσα σε ένα 24ωρο, γέμισε με πτώματα άγνωστης υπηκοότητας.

Οι κάτοικοι του νησιού αντίκρισαν αποτρόπαια θεάματα σε τρεις διαφορετικές παραλίες. Οι Λιμενικές Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τι συμβαίνει και αν τα πτώματα ανήκουν σε ημεδαπούς ή είναι θύματα μετανάστευσης των απέναντι ακτών της Τουρκίας.

Τρία πτώματα ανδρών έχουν βρεθεί το τελευταίο 24ωρο σε παραλίες της Ρόδου. Μετά το πτώμα ανδρός που βρέθηκε χθες το απόγευμα μεταξύ Αφάντου και Κολυμπίων, σήμερα το πρωί βρέθηκε ένα ακόμη στην περιοχή Γλύστρα Αφάντου, και ένα δεύτερο στο Φαληράκι, κοντά στο ξενοδοχείο Πήγασος, σύμφωνα με τη rodiaki.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας που βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Φαληράκι, φορούσε μαύρο μπουφάν και μαύρη φόρμα, ενώ αυτός που βρέθηκε στα Αφάντου φορούσε χαρακτηριστική, κολλεγιακού τύπου μπλούζα, με πράσινα μανίκια και μπλε κορμό, τζίν παντελόνι και κάλτσες.

Τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχει αναλάβει κλιμάκιο το Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου ενώ οι σοροί των άτυχων ανδρών θα μεταφερθούν για εξέταση από τον ιατροδικαστή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.