Προχωρά η επέκταση του βρεφονηπιακού σταθμού της οδού Καλουτά

Η προσθήκη του νέου κτιρίου στον βρεφονηπιακό σταθμό της οδού Καλουτά προχωράει με γρήγορους ρυθμούς.

Στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Χίου, ψηφίστηκε η ανάθεση της γεωτεχνικής μελέτης του έργου, η οποία σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική μελέτη, που έχει ήδη ολοκληρωθεί, θα δώσει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Η επέκταση του κτιρίου είναι της τάξης των 900 τ.μ. και θα δώσει την δυνατότητα να αυξηθεί ο αριθμός των βρεφών και των νηπίων και παράλληλα να βελτιωθούν οι προσφερόμενες υπηρεσίες.

Η προσπάθειά για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών συνεχίζεται με την δημιουργία κεντρικής κουζίνας, που θα εξυπηρετεί όλους τους σταθμούς της πόλης και του Βροντάδου με κεντρικό έλεγχο.

Δημιουργούνται νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Βέσσα, που θα εξυπηρετούν τα Μαστιχοχώρια, και στο Χαλκειός, που ολοκληρώνεται σύντομα.

Ο Δήμαρχος Χίου σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Έχουμε ήδη επιτύχει διπλασιασμό των ωφελούμενων θέσεων και προχωράμε. Αυτή ήταν μια από τις βασικές επιδιώξεις που είχαμε από την αρχή της θητείας μας ως δημοτική αρχή. Έργα μείζονος σημασίας για την πόλη μας, που προσφέρουν καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά και ταυτόχρονα διευκολύνουν και εξυπηρετούν τους εργαζόμενους γονείς».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.