Προς τους υπογράψαντες ΠΑΣΟΚΟΥΣ !!! ΝΤΡΟΠΗ σας εν ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ !!!


Εν όψει των Εθνικών εκλογών όλοι εσείς που από διάφορα πόστα υπηρετήσατε και, ίσως φάγατε ή βολευτήκαμε κατά κάποιον τρόπο από το τότε πανίσχυρο ΠΑΣΟΚ καταντήσατε ή παρασυρθήκατε από άλλους Ανεμοδούρες να γίνεται δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ!

Εάν είχατε λίγο φιλότιμο δεν θα παίρνατε ειδικά αυτή την περίοδο τέτοια απόφαση να διχοτομήσετε τον όποιο χώρο έχει απομείνει στο τοπικό ΠΑΣΟΚ που τώρα είναι ευκαιρία να συσπειρωθείτε όλοι σας γύρο από τον ΠΟΛΥΔΩΡΟ για να πάρετε ξανά την βουλευτική ΕΔΡΑ στην ΧΙΟ!

Λυπούμαι ειλικρινά που οι περισσότεροι είστε γνωστοί και φίλοι μου! Όπως γνωρίζετε εγώ δεν είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά έχω πολλούς φίλους του χώρου αυτού που τώρα εσείς όλοι με τις υπογραφές σας τον φτύνετε! Και τολμώ σαν Γνήσιος Χιώτης που ανήκω στον Δημοκρατικό κεντρώο χώρο να σας ταρακουνήσω και να σας τα ψάλλω από την καλή και την ανάποδη!

Μ´αυτήν την τακτική σας δεν πρόκειται να ξαναδείτε του ΗΛΙΟΥ μοίρα !

Ούτε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ να ανατέλλει ξανά ειδικά στην Χίο!

Σας προβάλλω μερικές φωτογραφίες από τις αφισοκολλήσεις του ΠΑΣΟΚ την εποχή που ΑΓΩΝΙΖΟΣΑΣΤΕ με ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ τον ΠΟΛΥΔΩΡΟ επί τω έργω ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗΣ για να πάρετε και να κρατήσετε την εξουσία και ορισμένες από την τελευταία χαρμόσυνη νίκη του ΠΑΣΟΚ το 2009 με την περίφημη νίκη του 44% και με 160 έδρες!

Βάλτε μυαλό και μην γίνεστε σκορποχώρι! Θα το μετανιώσετε αλλά τότε θα είναι πολύ ΑΡΓΑ!

Εύχομαι τουλάχιστον μετά από την τακτική σας αυτή εάν δεν πάρει έδρα το ΠΑΣΟΚ στην ΧΙΟ να πάρει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τις ΔΥΟ έδρες για να απαλλαχθούμε από την διχαστική και καταπιεστική διακυβέρνηση των τελευταίων ετών!

Καλά ΜΥΑΛΑ !

Χίος 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Λευτέρης Πυκνής (Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.