Πού πάτε ξεβράκωτοι αριστερόστροφοι χαχόλοι; Δεν βλέπετε την γύμνια που μας φέρατε; Γυρεύετε και τα ρέστα της πατάτας;

Μια παροιμία λέει Όπου δυό και ή Βασίλω πρώτη!

Και πάλι ανακοινώσεις, συγκέντρωση διαμαρτυρίας και τρέχα γύρευε και Νικολό καρτέρι!

Η ΕΓ του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ λέει εκφράζουμε τη μεγάλη ανησυχία μας και την έντονη καταδίκη μας για την Ελληνοαμερικανική ( Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας) που επιχειρεί να ανανεώσει, να ενισχύσει και να επεκτείνει ή Κυβέρνηση αναβαθμίζοντας τη βάση της Σούδας, προσθέτοντας τις βάσεις της Λάρισας, του Στεφανοβικείου και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης που δημιούργησε η προηγούμενη Κυβέρνηση.

Ερχόμαστε πάλι στο παλιό αριστερόστροφο σύνθημα ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο! Ως έφεδρος αξιωματικός πεζικού με τον βαθμό τού Ταγματάρχη σας λέω λοιπόν τα εξής και να τα βάλετε καλά στο κουφιοκεφαλάκι σας! Ο περισσότερος οπλισμός της Ελλάδας είναι Αμερικής προέλευσης! Δεν βλέπετε ότι καθημερινά παγκόσμια όλα τα κράτη και οι λαοί επιδιώκουν όπως και οι γείτονες μας να μας αρπάξουν με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο ότι μπορούν από την πατρίδα μας!

Ακόμη και το μεταναστευτικό είναι εγκάθετο και καθοδηγούμενο! Εγώ θα πρότεινα ακόμη και στην Χίο και ειδικότερα το λιμάνι των Μεστών να χρησιμοποιηθεί για Αμερικανή Βάση όπως και το αεροδρόμιο των Ολύμπων! Τότε οι γείτονες δεν θα τολμούσαν να προκαλούν! Αλλά οι πολιτικές σας σκοπιμότητες σας ωθούν να βγαίνετε στους δρόμους για να δείξετε ότι υπάρχετε με τα πανό και τα εξαπτέρυγα για να φανείτε ότι είσαστε πολλοί ενώ στην πραγματικότητα είστε Τρείς κι ο κούκος!

Έχετε ξεφύγει τελείως από την διεθνή πραγματικότητα! Δεν βλέπετε πέραν από την μύτη σας! Να γνωρίζετε πάντως ότι κάθε φορά που σας βλέπω να κατεβαίνετε στους δρόμους θα σας καλωσορίζω με την πρέπουσα υποδοχή! Χρειαζόμαστε την Αμυντική Συνεργασία για να μαζέψουν οι γείτονες τις ορέξεις τους! Αντί να σάς ευχηθώ καλά Μυαλά που δεν το βλέπω σας λέω Καλά Κρασιά να πάνε κάτω τα φαρμάκια από την μεγάλη σας απομόνωση και μοναξιά!

Καλό Απόγευμα!

Χίος 4 Οκτωβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.